一人一隻童年冷門遊戲分享

370 回覆
44 Like 5 Dislike
ONI零
呢隻我同表哥一齊雙打隻bb識變做劍
有無人玩過 Twinson Odyssey (Little Big Adventure 2)?
細個覺得勁好玩,又 3D 又有配音
音樂故事gameplay 都正,可惜第3集demo都出埋都係要收皮
https://www.play-asia.com/die-hard-trilogy/13/70dko
diehard trilogy
有virtual cop第一身射擊
亦有GTA第三人身同埋揸車鳩衝做任務
搵圖都搵到成粒鐘...

想當年同fd玩, 整個隻99%機率防禦角色打到佢差D掟手制
(呢隻game防禦成功0傷)

Btw 你個名
幾時carry我打超特
識貨
https://store.steampowered.com/app/607120/Police_Quest_SWAT_2/

呢隻唔知有冇人玩過, RTS來的, 好鬼難玩但好好玩
最記得如果唔幫D swat 戴mask就放smoke grenade, 佢地自己都會瀨野
好好玩。
但而家睇返就會覺得佢個節奏好撚慢,而且掟完個波淨係等佢返嚟都等到眼瞓
冷門
呢隻正

冇聽過有其他人玩過
新神奇傳說正👍🏻有內容,歌又好聽
SWAT2 , 經典好玩, 仲可以做恐怖分子, 派傳單策反人質 SWAT3 變左做 FPS
係好好玩 ,想有心人整手機版玩加埋pvpve
明明Marvel vs Capcom 3都有份
但係偏偏唔出第三集
洛克上咗天堂島落唔到嚟
癲架喎呢隻
食錢可以加hp
食水壺定花樽嘅物體可以加mp (用黎出技)
大力水用嚟推開啲嘢(用嚟推間屋食寶石)
十字架用嚟避怪(後期會用黎封墳墓)
寶石食完加攻,拎左劍先叫打到下人
打怪好似愈打得多,每死一隻就喺墳墓出一隻比死左隻怪更勁嘅怪
第一關最尾係打龍
第二關一開始冇晒所有野又要再儲過
通常都冇心機打會熄機
仲要通常呢隻game會出現喺啲喎知幾多合一(我係150合1)所以save唔到
呢隻打左一陣就棄左
有冇人有玩過烽火英雄
只係記得條鞭可以飛個炸彈走

浪漫大活劇バンピートロット
呢隻點玩都成問題
我試過係舊登dl過iso 用xp vm黎玩 lag到痴線
都唔知係iso有問題定vm有問題

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞