一人一隻童年冷門遊戲分享

370 回覆
44 Like 5 Dislike
我記得啲中文翻譯整得幾有心機
但應該個故事本身就好謎,所以大部分時間唔知講緊乜鳩
成班NPC都係啲識咗好耐囓人,成日無啦啦出個新角,打贏就入隊
我就睇到黑人問號
感覺好似冇睇魔戒頭兩集,直接開第三集咁
嗰時仲諗係咪有咩前傳我miss咗

https://store.steampowered.com/app/350310/BLADESTORM_Nightmare/

Bladestorm nightmare (Hundred Years War)
依隻係光榮出既帶兵版無雙。執一隊30人兵去打英法百年戰爭。初版2007己經唔錯,加強版2015將個難易度下降調加上整咗啲人性化爆肝。依隻你中前期見到紅色高LV兵真係要走人,然後去搵啲廢兵削兵力再兜路打主帥。
紅淚
奇幻水晶緣 勁正
村bgm係正嘅,但係mhp2g邊忽冷門
嗰陣啲中學生冒着俾人沒收部機嘅風險都要帶部psp番學

incognito
呢隻點會冷門呀

勁好玩 最鍾意用Kal 計哂風向角度轟落去
仲有佢前作尤特娜戰記 雖則前作好似唔算冷門
前作比老任告

有人玩過silver knights?想dl返黎玩,但搵唔到邊度dl

拆炸彈嘅game
應該無乜人識
但係隻game係中文?
火紋之父既新作 維斯塔利亞傳奇都玩哂 戰棋驚黎講算高質好玩
圓桌學生會、世界樹迷宮嗰類創角組隊?
Wizardry?
上面#274
防毒可能對個網會有反應,自己衡量
屌,係呢隻啦
PC舊game 但係有中文,似係Falcom

會唔會係空之軌跡 魔喚精靈果啲?
入到game右click然後快播flash,就可以見到條女比人ntr抽插緊
https://www.kutar.com/
細過玩果陣係windows exe 來,衣家得ios 迫害an狗

PS 相撲傳說 ,
當時小學雞, 覺得可以育成肥仔好好笑,所以完全唔識日文完全唔D招有咩用都覺得好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞