一人一隻童年冷門遊戲分享

370 回覆
44 Like 5 Dislike
想搵番以前一隻game.
主要係賽馬,好似有幾隻馬由螢幕下面跑到上面。
跑跑下隻馬唔知點解可以裝火箭加速
巴打勁知唔知中文game名係咩?
唔知
佢仲有隻PS版
後來NDS年代仲有隻精神續作叫 Monster Racers
好可惜全部日文當年又無攻略,爆唔到機
呢隻唔冷門啦
呢隻好玩,好似冇咩相似嘅遊戲取代到佢

前作幾好玩
前作易玩
Berwick Saga難玩到爆
學左好耐玩trico boomer 要背formula 玩到金定銀斧 上唔到wand
呢隻唔冷門啦
太多外掛冇人捉
你係咪ayaya
有隻驚想搵番好耐

求各大大幫手

有兩邊陣容
紅同藍
玩家通常用其中一邊生啲兵仔出黎打爆對方主堡先贏
地圖好似有啲金礦可以挖金
兵仔都有唔同類型
挖金啲兵好cute 成隻獨角獸咁
有隻驚想搵番好耐

求各大大幫手

有兩邊陣容
紅同藍
玩家通常用其中一邊生啲兵仔出黎打爆對方主堡先贏
地圖好似有啲金礦可以挖金
兵仔都有唔同類型
挖金啲兵好cute 成隻數暴獨角獸咁
小學玩過,完全唔識玩棄咗驚
https://www.youtube.com/watch?v=Bi6YcS8E6Y8
呢隻外國好hit,不過當年身邊唔覺有人講
Falcom Brandish系列 魔喚精靈 英雄傳說系列
俠客遊 未來之書/前途道標
PS1 雷努機兵 Cyberbots
PC 巴士帝國 皇帝
Gameboy 怒之要塞
Sega MD Robokid
怒首領蜂 蜂暴

本來想講射擊遊戲不過冷門既都幾難搵
1944/1945系列
班鳩
雷電系列
東方永夜抄
三國封神
mix左三國同封神榜單機pc卡牌game
又有組合技,行地圖係抽牌拎格數,又有小遊戲,又有得儲卡
大個想玩番一直都揾唔到link

呢隻都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞