Michael Jackson遇小朋友突然衝上半空舞台

246 回覆
572 Like 15 Dislike
你唔好話 我有次睇ig reel個啲講MJ呢啲笑
有啲留言啲後生仔都當真 仲話咩我唔知啦但睇返佢啲片佢對小朋友特別好之類既留言
點樣知唔係咪唱

下邊開放吠咬
呢啲人真係好神
就好似天生呢樣野就係屬於佢哋既咁 而大部分人都只係純粹去學個樣野
因為【樂壇革命】拓闊左連登囝(甚至香港人)對 歌曲 樂壇 音樂 既想像
你噏乜鳩 睇多次段嘢啦

MJ擺撚明係咪嘴 但原來背後佢有開聲唱
不過現場同DVD都係照出studio version
但嗰段真聲原來都有錄低 早幾年先有人放上網公開
只係真唱嗰段搞唔掂

我想表達嘅就係咁簡單 完全冇諗住幫佢洗白
閱讀理解有障礙就睇多幾次段嘢先啦傻閪
唔係話吹奏古人,但呢個年代果d歌手真係特別pro

TVB梅艷芳都有一段支咪唱唱下無聲,一樣照表演落去,就算係佢身後既草蜢亦都十分冷靜
嗰每年代啲人細細個已經駐場賣唱,點似而家啲垃圾吹自己點努力成為一舊屎
侵侵 近乎唯一一個無限信任佢既外人
係講緊當時傳佢唔好野個陣都信佢 俾自己小朋友同佢獨處
要去外太空個句笑左
真係好撚癲
MJ就算企係度單腳chok都可以好撚壓場
https://youtu.be/j5M6RzGN5JE?si=18KZkiuTMr-VHy3Y
精彩表演差唔多一年要回味下
Al 唔夠pro
應該左手抬起個mon
右手抱住啊Mo
個口照唱
唔係話吹奏免費巴
但佢造星決賽個mic 冇聲教照跳唱哂成首歌
呢隻歌次次跳 full set 舞都係咪咀 , 其實一要跳舞9 成快歌唱 live 都係咪咀
咁黑
hee hee!
我又覺得未去到學界
家駒其實未正式學過音樂,天生已經可以曲詞編監唱

當然MJ係另一個境界,但以一個半途出家既人,仲要無正式學過真係好勁
https://youtu.be/dTXcBo86pz4?t=242s

後生唱Smooth Criminal係全真唱
最後嗰段副歌真唱照上女人聲 跳完唱完氣都唔喘
佢演唱會啲歌速仲要全部都比CD加快咗

只能夠講佢九十年代開始體力退化得太太太太快
建議驗耳
順便驗腦
請問有乜關聯?

佢代表中國嘛
果條韓仔16歲至少啦
邊度係細路
Ching呢個邊個live🙏🏿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞