Michael Jackson遇小朋友突然衝上半空舞台

246 回覆
572 Like 15 Dislike
2023仲講呢啲無事實根據嘅嘢去屈一個死咗嘅人
唔係佢每次出show附近d醫院真係突然多左好多人送院
嚇撚死真係
MJ搵邊個比都贏
啲舞步動作全部係自然地型到仆街
CLS 仲要冇任何圍欄保護設施

唔係黐線咁簡單
黃家駒
不過唔識跳舞
做乜撚
MJ 真係好多歌咪嘴的
不過大部分就唔會咪咪下甩撚曬
好多傻閪以為專業歌手=一定唔咪嘴
永遠唔明聲帶係肉造
用得多就必然退化
想欣賞下 請問邊首
this is it 套documentary 都有得睇
仲講呢d 陳年陰謀論...
比得上 信the world is flat 班弱智人士一樣

老土到尷尬
死後當佢神咁拜都係因為繼續踩佢冇價值
做唔到clickbait
啲傳媒先開始吹奏
根本第4權就腐敗到不堪
冇錯,MJ咪嘴係事實,聲帶退化都係事實

早幾年有一段片流出,係佢97年HIStory Tour嘅真live
原來佢雖然咪嘴,但全部咪嘴背後都係真唱,只不過冇開咪,現場播出嚟係「墊底聲」,但全部有錄低哂
嗰堆真唱係搞唔掂,音唔準、氣唔夠

我死忠都要承認,佢40歲左右嗰期狀態好差
身體好差又有喉炎,天王巨星都係普通人
去到this is it 狀態已經唔同晒

Remember the time 唯一live
https://youtu.be/3o8v6SvxM80?si=P2ekYRH2C6X_wUP9
好記得MJ個結他手Jennifer Batten講過,佢同MJ夾過成三百場show,唯一一次見MJ緊張就係呢次

呢場show我感覺都似場世界性show,多過佢自己個人表演 尤其是後面We Are the World加Heal the World
個醫生都係仆街
MJ 身邊基本上一個正常人都冇
真 佢身邊啲人都係恰佢貪佢錢
帶你老母咩
你地估下 Mj 有冇咪嘴?
係咪媒黎架
件事都幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞