Michael Jackson遇小朋友突然衝上半空舞台

246 回覆
572 Like 15 Dislike
屌你個白痴on9仔
佢d巡迴演唱會咁密 唔咪嘴一定做唔到
事實係咪嘴佢把聲都傷曬
唔該晒蒙古人
我好中意家駒,但坦白講你拎佢同mj比就好似拎一個香港學界最勁既球員同美斯比

唔係話家駒廢,係mj果個程度太過神
咁肥薑係咪仲努力緊就聲帶退化
如果MJ 係100分 Bruno Mars有幾多分?
佢history tour 咪九成係事實
佢最多係首歌最尾啲freestyle 叫先變番真聲
你睇佢bad dangerous history 三個tour 就知
History 成日會屈身摀嘴唱

利伸迷咗佢三十年
佢係未開發
薑你老母臭
細個日日同啲親戚朋友練moon walk
可惜佢應該唔好女色,好浪費
佢後尾無ear mon 聽現場都好似唔係幾知去左咩key
好似低左dd咁
佢中後期大部份跳唱都係mic嘴,每個tour都會專登再錄一次有add lip既mic嘴版本。最犀利係佢mic嘴方面好熟好少有破綻,每個嘴型都岩到發音同拍子,咁講好似吹到好大,但而家歌手比較少見做到

https://youtu.be/2H6P-MCaCww?si=wIhvzFqZlELDGwkF
放低條無mic嘴既live version,其實都好正
不過後期真係無可能場場都咁唱法。
係係係,墊底聲開得太大嘛
同鏡粉一樣弱智
得你提
佢真係咪嘴
大佬鎮得到台, 啲細就自然無咁慌
佢係某啲歌要配合麻煩嘅舞先會咪嘴
外國無咁抗拒,香港咪嘴係死罪咁
https://youtu.be/_E2r2vOlqvA?si=F5msJET3ZxespdeS

再放多條Mic嘴版 最後嗰句先係live唱
想講mic咀都有分層次
啲人成日話而家啲韓團跳唱都會mic咀
但MJ mic咀真係練到好熟 同埋會錄多個版本 再練好多次
霸王式霸氣
唔係話佢唔勁
之前喺外國睇佢演唱會
唱得好穩定但未去到全場瘋狂嘅程度真人細粒壓唔到場

你睇MJ係好自然將focus落喺佢身上,真係好自然嘅事,可能排舞嗰個又勁D掛,無論堆dancers有幾勁,MJ啲舞步都係唔同D,好effortless,人舞合一
而家D明星無咩音樂底
其實唔知自己做緊咩
美國頂流:MJ
香港頂流:KT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞