Michael Jackson遇小朋友突然衝上半空舞台

246 回覆
572 Like 15 Dislike
尊重啦
呢個係真係有夾過
工作人員揀人上台
但D女抽水抽到
其實如果咁突發 control嗰個係咪應該要即係降返個台落去再搵人夾走個𡃁仔
off topic蕭亞軒都有一單升降台又係CLS
個台愈升愈高變到跳樓機咁
個台又細又冇欄冇安全繩之類安全措施
同埋我估採排都冇升到咁高
嚇到佢升到一半就坐喺個台度
https://www.instagram.com/reel/CvwosZlPt_U/
好彩條友冇拎刀。
Don't mind, but what do you mean
入去唔洗安檢咩?
佢有系統性紅斑狼瘡症
個肺唔得,佢仲要跳舞跳到咁

同Britney一樣,身邊太多吸血鬼唔比佢抖
佢個年代幾個 MJ 都神級
Michael Jackson
Michael Jordan
Magic Johnson
Michael Johnson
如果係頂流亞一姜姓偽人會點處理?
企係到鳩笑咪咀
你哋呢啲人仲煩過鏡嬸
次次見到有人share呢次表演 都好想分享下段趣事

幾年前訪問返呢場show嘅製作人Don Mischer,佢話當初同MJ傾好咗,應承俾MJ自己決定幾時開始表演
…點知條友真係企足成90秒

因為Super Bowl每秒都係天文價錢,如果將嗰90秒播廣告,係可以賺多1500萬美元,但電視台攞咗呢$15m嚟俾MJ企

跟住Don忍唔住,不停對住MJ個耳機大嗌叫MJ快手啲,但MJ除咗耳機,冇理到佢嗌

Btw巴打呢段片條track同yt而家大部份片一樣其實都係後尾dub上去
原裝震撼好多,好清楚聽到MJ把聲加埋3500人兒童合唱團,仲有啲美式足球球迷歡呼聲
https://www.youtube.com/watch?v=emYnpEDdxAo&t=719s
條友點上去

前面明明冇野,個台又升緊上去一段時間
黎明都試過
大陸開秀
有個小朋友想衝上台獻花
比舞台d保全毆打
佢即刻跳落台保護個小朋友
公道講句 姜冇整到mj 咁樣衰
佢做就型,如果係某d人做就柒架啦
好撚神
頂我都想講 咁大風點收音 冇理由清到咁㗎
[url]https://www.facebook.com/share/v/14ZMuPYS6mDiFyGj/?mibextid=HSR2mg[/url]

依個都好深刻

點解垃圾就當道…
屌咁佢真係咪丫麻
呢段表演次次都睇到好感動
世界大同
笑乜撚個個都知佢真係咪嘴
唔好懶醒上左神枱就當佢無咪嘴先得嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞