Michael Jackson遇小朋友突然衝上半空舞台

246 回覆
572 Like 15 Dislike
講到舞台突發事件,想當年呢埸真係經典。

演出途中舞台升到上半空有個小朋友fans衝左上去冷靜攬住保護個小朋友仲要一句都無甩過完成演出
呢啲咪專業囉

https://youtu.be/V0zhCB_3klc?si=3LfvyI81BolGrWZF
拎king of the king同件薑比
But the kid is not my son~
樣樣佢都勁,前無古人後無來者
She says I am the one, but the kid is not my son
邊句同緊佢比?
真係乜都關鏡事 就黎你冇屎屙都關鏡事
king of pop唔係講笑
肥尻個單野 應該加入十大尷尬事之一
幾好笑,其實你係咪弱智?
成日借D椅提個肥仔
可唔可以有一日唔好幫佢宣傳
MJ咪嘴
唔係話吹奏古人,但呢個年代果d歌手真係特別pro

梅艷芳都有一段支咪唱唱下無聲,一樣照表演落去,就算係佢身後既草蜢亦都十分冷靜
屌你老母真係好撚柒煩
擺明係博連登仔鞭佢啦

跳舞michael jackson
講樣金成武
藍球kobe

全部呢啲po 都有連登仔拎薑出黎
如果係mirror就會成個舞台跌左落來
同保安講今晚帶佢入我房
你果然係中國人嘅代表同典範

繼續用依個方式宣揚中國國民質素啦
mj咪開嘴你睇佢88年啲tour 真唱key低好多
92,3年全部開始咪
其實Celine Dion係Vegas都係咪如果唔係點日日唱咁高難度嘅歌
得你無端端提佢
佢緊係有咪嘴,你貼果段我唔知有無,但我有睇過其他片係好明顯咪嘴

同埋做到佢呢個lv,咪唔咪嘴根本已經唔重要。佢有條片係球場出show,剩係彈出黎定哂格咁企足兩三分鐘d觀眾已經high到高潮左幾次咁。
直頭好似劇本一環咁幾有張力
果班騎尼怪根本唔入流
D小朋友唔識唔好見怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞