EA SPORT FC24 career mode 討論區(2)

378 回覆
4 Like 1 Dislike
Thanks我以前都係咁較下shot error 同電腦速度果d

今次回坑打算試下ultimate level 唔較其他嘢

又係同以前一樣 根本明屈你 佢ai 個速率係正常2倍咁濟
一有少少位就遠射死角
呢隻濕鳩垃圾game
今年career mode完全無晒討論價值 , 垃圾EA 今年轉名轉遊戲引擎明試水溫 Fc易死 根本係半成品
想問邊個位set反有紅黃牌
係最出面揀mode既 menu 既setting入面
搵返ea anti cheat個location出黎
再更新返就ok
Player career mode除咗冇得自己加點數同埋多左個agent之外,同上集有乜分別
所有資源分配晒去整最賺錢既UT mode
Career mode EA表示 wfc
屌,想玩利華永遠都要自己整隻沙比出黎
點解德甲可以得多仔有教練直接揀
領隊mode 連除咗……都冇
直頭同上年一樣
有無人更新完電腦同自用龍門都on99咁,玩終極兩邊都射中就有。d撲波奇奇怪怪 縮晒手咁
想問吓有無ching有用開LE同CT clone FUT啲人落career mode?
我剩係覺得更新完比人鏟到飛起
我都係
電腦9剷 成日攞紅
更新完試過一場4個12碼
又試過兩張紅牌 睇黎要去滑板set佢唔好鏟人
想問真樣update 係唔係要新save 先有
同埋 球員交咗轉會申請係咪冇得返轉頭只能賣
冇樣變有樣 要新save
有樣更新新樣 就唔洗(好似係

係 但係可以賣左佢 即刻買返
啱啱轉會唔係要一季後先可以再買返咩
唔洗啦
release 佢 當自由身咁簽番得唔得
你地點樣manage出場時間
啲後備仆街仔個出場時間成日都係👎🏻
關鍵/重要果啲打兩場換一場又話落唔夠時間
好幾集冇玩,ai 正選陣容問題解決咗未?
我今集特價入手先開始玩,唔知之前咩問題
不過就發現左佢on99啲球員打國家隊佢就唔比入比賽準備畫面換人
要出返去換
之前Ai 唔會出晒高rating嘅球員。如果睇ai 隊嘅球員上陣記錄,高rating嘅上陣寥寥可數
唔會 正常返
印象中20嗰集fix 咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞