EA SPORT FC24 career mode 討論區(2)

454 回覆
5 Like 2 Dislike
幾時有face update 講左幾個月 垃圾fc24
有冇人玩manager career整完個manager,點set髮型最後都係變左光頭,入到game再編輯都係轉唔到
全線nerf 數值
如果喺停賽完之前出局咪成季唔使回體力?
之前是咪有人問過stamina用得好少?踢足90都係用得2/3成 本身體力高果啲直程冇消耗過乜濟

是咪slider setting出問題?
好幾集都冇玩,想問下ai 揀陣容嘅bug改咗未(高rating擺晒後備,低rating 嘅大量出場機會,球員位置唔符合default formation 就永遠冇得上eg RF/LF 冇得喺4-3-3出現)?
我好似中左呢個bug
抖極都唔回復體力…
今日開仲未有
之前睇某啲youtuber玩都係中咗伏,我最近睇reddit有人話推高injury個setting,諗辦法整傷條友,條友傷完就會正常回返體力
國家隊點先有得教ENGLAND
不斷load save 係咁刷
我刷左成半個鐘先出比我
我之前刷左成個鐘先知原來無左巴西
後防同前線好似斷開左咁
啲中場企得前,交波好易比電腦搶左
應該點set定係有得叫隊友落返黎要波
全部set回防
slider個防守線長度set 低d
敏銳度同體力大家係點set
我較均衡佢又話收益唔大
場場打完都要set 過
我永遠set最左 train到盡
完全冇影響我d體力 唔知係咪bug黎
個球員位置又話ST/LM/RM
但擺佢落RM又出”!” -2咁即係可唔可以照擺
成長計劃轉位置
我啲體力都消耗得勁慢
㩒完開game咩都冇彈出嚟 得anti cheat 但又冇話error 有冇pc巴打幫幫手
Same
Ching們玩咩level

Legendary 同ultimate 根本唔係比人玩 傳波扭波防守遮線永遠冇失誤 三十碼一有空位就世界波 速度全部保特 咁多年都仲係咁
玩開legendary 必須教slider 如果唔係冇遊戲體驗

https://forums.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/1014656-ea-sports-fc-24-os-community-sliders.html

我參考依個 再自己執下 特別要set高 雙方嘅shot同pass error
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞