EA SPORT FC24 career mode 討論區(2)

378 回覆
4 Like 1 Dislike
L1 + X
成隻career mode都on撚9,多bugs到痴線
仲要歐聯8強打psg,可以踢完第一回合,到第二回合同我講psg唔夠人腳踢 判我贏3比0踢到第一場 但第二場佢會唔夠球員踢?
好討厭仍然有 script 永遠冇可能抄到現實中嘅踢法 例如想好似鏝咁控球 一定唔得 因為傳到廿幾三十腳左右 你d人就唔會跑 普通口對口面對面嘅短傳都會失
第一次到12 月都未買新fifa

想問啲bug 解決晒未
應該無解決過,連UT都一樣多Bug,明明差一代,但今年啲嘢好似半製成品咁
以為佢第一隻自己名會整好啲

點知仲衰
我岩岩先玩返fifa,不過其實呢隻唔係fifa
係好難守
我只係打緊world class,守唔好真係可以輸7喜
打咗一排先叫好少少,而家仲未可以穩贏所有比賽
角球真係好難揀人守
唔止角球,電腦中路推進緊,我轉極都比中堅我控,防中就企撚咗喺度乜都唔做
我想要防中回後呀,中堅一比人扭過咪空撚晒任射
後備名單7個真係好鳩
想比新人出吓都冇位
唔知點解,傾完續約都係續唔到,佢free走
我都唔知可以點做
唔想要既就算數
試過借人出去, 季尾俾對方出買斷條款用6M買左, 結果要出18M贖返佢返黎
即刻續約啊嘛
轉整都中堅有哂畫面
個防中就散步回防係側邊陪跑咁款
其實要諗辦法點樣可以揀到換咩人
好似有sensitivity較?有youtube教set做8
用右邊stick揀
點樣做等好就要慢慢練

我通常用曼聯
揀嚟揀去都係中堅,防中懶懶行,呢點真係好真實既曼聯
同時佢d中場呀 翼呀不斷加入圍攻 我地中路就得兩隻中堅 你封佢射門佢就傳 你封佢傳佢就扭入去射 好好彩省中人或撲出佢就開短角球 舞入去重覆以上步驟
更新左 終於每個入球都會畫面 報總入球數
之後除左第一球 其他都冇
更新之後變咗好易傷三場每場都一個,每個都三個月
係 我前鋒龍門各傷9個月 又load唔撚到save
所以比賽前一定要手動save一次

成日諗住唔會有事既
點知就出事
以前禁兩下斬波制會變彎曲地波橫傳,呢家呢招轉左咩制?
上網好多career mode mod 其實好唔好用
都係2下O 橫傳就出到wo
唔知點解變左就咁斬高波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞