EA SPORT FC24 career mode 討論區(2)

378 回覆
4 Like 1 Dislike
我都係 咁先真實d
最撚黑人憎係就算對手係下遊隊啲垃圾球員
你都唔會夠佢快同好身位 好難先會搶到佢波
真係on 99
前年狼隊仲打緊5中堅比佢deep sit 泊bus守到一棟都無
唔打快會打到打到好撚悶
但係較快下下都比人456好冇癮
Career咁撚難玩嘅,封哂位啲電腦遠射次次都有 玩能到差啲想打爛個mon
宜家減價值得買未 單機玩career mode only 會係PC同steam deck到玩
有冇師兄pc版 個ea app會無啦啦畀中止搞到跳game?
187抵啦
你要換隻中場逼埋去
基本上防守個陣個波到鵝眉月頂就較 往足球集中
將啲人塞哂係中路讓兩邊出黎會易守啲我覺得
想練防守建議玩下ut打真人
我玩左一星期玩翻career mode明顯攻守都進步左

玩玩下咁樣彈出嚟有冇師兄知道點算
cls 公司
我打唔到world class 但我打ut wl有時都去到15-16w 所以應該唔關事嘅,有時打人易過打電腦
防守點樣可以叫到隊友一齊press
㩒r1+r1都冇用既
個個麥湯咁點守呀
Control setting問題,防守㩒法有分咩進階定咩我唔記得邊個,但係有一個set左會r1無左夾人

不過個人覺得個r1r1其實唔洗點用我偏向r1放下鬆下逼帶波個個再手控封傳波路線有時r1r1唔知會call左邊隻就失位除非係對面準備st背龍門攞波
利純唔一定岩純粹個人諗法
啱啱抽普通金色pack抽到
CLS
而家有迪基亞free agent未
有無人個career mode 好似中左bug 屎,對面d 電腦好似食左懵仔丸咁唔識郁,一係就跑又跑唔郁,一係就企係到任你過? 應該唔關難度事,較咩難度都係咁
試過傳奇級打馬體會
基沙文帶波推到我禁區頂就踩定個波停喺度時間停止
嫌你太廢讓你一球
我都係有冇人知咩方法解決
經常發生,一路都無問題,係成日到某啲關鍵時間(半/完場前、70幾分鐘之類),就好似唔俾我轉人咁,無論按L1定右桿,都唔知佢轉咗去邊,同時間電腦控我啲後衛全部都好似雪榚桶咁鳩企俾人射入。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞