攬炒裝修界 你問我答

1001 回覆
554 Like 22 Dislike
都得 不過計下計下都係會變左呢條數
呢度開唔到 都要第二度開番你

油漆最貴唔係料錢 係人工數大 按純面積計 隨時爆數
x3係邊3樣?
一天 兩面牆
師兄,屋企收屋宇處信要驗樓
咁佢話我間房圖則係露台,要還原,呢d有冇得拖?如果冇,還原大約要幾多錢
重做廚櫃 廁爆浴轉企加趟門 全屋批灰油油換地磚
實436 大概幾錢?

求意見,想係呢度間一間房,整隻門,但係右手邊有條燈槽連住成個廳,有咩無法?
係咪要折左成條佢?但係我又想係個廳有燈槽🥲
如果做得ok的話依個價唔算交智商稅
正常就算唔清空,最低限度雜物要清走,留三幾件大型傢俬係廳中間四邊要行到木梯,唔係的話成屋傢俬阻住加少少錢都未必想做,除非你肯加好多
唔會幫你到到都抹乾淨d塵,但係正常都會清下d油漆跡啊、簡單掃一掃地
正常唔會有好大色差
一係就唔同油
一係就比較深既顏色油第二轉個師傅撈油撈得唔夠勻
琺瑯耐熱 唔食色
唔駛拆都得 劈個凹包埋條燈槽就OK
30萬度
係好年靜 出年仲靜
多謝師兄
咁都好d

假天花同牆裂應該無痴紙帶

RAP啦 唔係好多肯執漏
反而你要諗冷氣點走 間房呢啲易過食菜
千祈唔好搵Star Up Design Limited
現已改名為 CM interior design / Element Design Hong Kong

垃圾公司 無人跟 d野錯到仆街
呢啲公司咪就係個啲裝修包裝騙頭
啲圖靚一靚呃水魚落疊 全部嘢判俾人做 唔求收尾數 爛朵開過間繼續滾

呢度都有巴打tg過我 send啲呢類型公司報價單俾我

勸又唔聽 唯有默默支持爛尾
同啲裝修公司同傢俬公司傾開, 唔知係咪開始經濟差,呢一年多咗裝修騙子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞