Sony確認黑人蜘蛛俠取代Peter位置, Spiderman 3將以黑人做主角

295 回覆
16 Like 680 Dislike
都9成係咁
octo第一集最後都癲左同憎鳩左peter
實會搵機會出黎報仇 係睇octo會幾時爆peter大獲
買乜撚飛啊柒頭
十年前 saints row 3 已經有得整人樣揀聲
其實從來有問題既係將原先係白人既角色夾硬屈做黑人果啲

不嬲都話你想寫黑人係冇問題,麻煩你整一個新既,討好既黑人做主角

所以呢套Spiderman個Miles正正係呢條路既成功例子
一見到黑人就條件反射BLM左膠
低智商玻璃心生物嘅特徵
出咗兩集架啦盲毛
死埋一邊柒啦
同埋要睇點同carnage有連繫
新spider man應該搞唔掂咁多敵人
如果sony 俾人屌既,第三集可能某d關可以用番peter對carnage
用‘性別平權’好啲?
女權被好多害群之馬污名化咗
miles人設係可以,但個人故事性極差,基本上拎peter個人劇情上所有經典橋段去比,miles令人印象深刻既個人劇情連人地三份一都冇
完全認同,小魚仙嗰啲真係不知所謂

但Miles好好喎,個性格反而夾黑人多過白人
你知唔知發生緊咩事...
傻鳩
傻閪
幾鐘意Miles
慢慢將peter啲經典反派變埋Miles做主要敵人咪得囉
逐少逐少remove peter
以後Miles先係主流
new york manhattan
其實都預咗
結局專登比Peter 退休

只係故事唔知點接

P.s Spider Gwen 快啲出場就好

無spidertransgender-woman (black version)
我一日都唔會入場睇囉
真係對你哋好失望
我覺得遲啲真係會咁做

好似今集都專登搵black cat夾miles做一個mission,但得罪講句呢段劇情係完全冇火花之下就完咗(本身我重好期待peter同felicia兩個人嘅劇情)

如果佢真係想將peter堆villains同storyline改編比miles,咁點解唔直接用peter做主角算呢,呢種硬捧手法應該會比人屌死
GAME果個劇情後續黑人做主角冇問題啊,BTW隻驚個劇情好過而家Marvel啲電影好多
屌還屌 班賤種驚麻都會繼續買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞