Sony確認黑人蜘蛛俠取代Peter位置, Spiderman 3將以黑人做主角

295 回覆
16 Like 680 Dislike
班人可能玩都冇玩過 見到黑人就上綱上線
peter白人原罪
Miles套戲成功 多左人接受換代
硬捧完全冇問題
直接寫死peter都得
邊個反對 邊個話劇情唔合理
邊個就係歧視
做Miles fans站於不敗之地
咁個老豆咪跟埋一齊轉囉
直頭係咁
好似啲小粉紅咁
見人批評中國就自動鬧人漢奸走狗賣國賊
所以咪唔睇囉
自己醒水跳落堆填區啦網絡垃圾
其實條傻尻係搏屌 睇耐d就知
關我咩事
我唔會睇
我支持Miles屌埋MJ
咁我覺得又未因為種族問題去到呢個地步嘅

你就算睇twitter大部分人cm依然覺得spiderman就係peter parker,唔存在咩白人黑人或者取唔取代嘅問題,呢個角色始終太耐歷史全球知名度太高,唔係你想隨手換代其他人就冇所謂

miles要接peter做主角,前題一定要有只屬於佢自己嘅故事,如果只係靠黐peter金糠玩改編延續故事,咁我一定接受唔到
就算係game
只要係Miles個故仔應該都一樣
除非佢整左第二個Miles出黎
不過你應該係想講我講啲野唔關事
所以咪話有故事性著重人設背景既game好難囉,要轉好多野都會唔適用,唔通全部轉咩?淨講miles, 老豆係黑人,老母係波多黎各人,佢住嘅地方又係黑人區,劇情上佢嘅行為生活傳統都唔係正常白人會有嘅嘢,唔通依啲故事性嘅嘢都要轉埋?咁要出幾多個版本先夠?唔通god of war講古代希臘北歐整個亞洲人做主角,對馬戰鬼整個白人武士?
你話nba 2k myplayer 咁就話冇所謂姐
carnage綠魔octo
其實3個都關peter事
係變色龍先miles
連登大把女同狗公撐佢
peter: miles呀接力接力
其實我都係玩到大半,係靚係好玩嘅。但真心再做3,4,5集都好難可以喺遊戲恆上有新突破。

反而拎套engine做ironman game有冇得諗? 上次Marvel Avengers太崩壞。
幾時到黃種人做下
躝啦,傻閪
EA做緊隻ironman game
不過有Anthem在前就...
連登一見到黑人跳哂制
個角色十一年前創作出黎,個陣都未興呢d左膠野
其二你話如果隻game Peter 好似妙麗咁直接將個角色無啦啦轉黑人黎做就話抵屌
mbappe?
你既女權同大多數人既女權係唔同
有限度咁整係整到 即係好似而家咁兩條線架話 咪比你整一個白人一個黑人囉
個樣你鐘意點整都得 男女又得 橫掂而家都係要大愛
其實冇問題
爆Peter大鑊其實對佢冇咩好處 其實佢敵人點都係Norman
迪士尼搞就唔會咁做,但肯定好似CA咁新人未俾人接受就退休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞