Sony確認黑人蜘蛛俠取代Peter位置, Spiderman 3將以黑人做主角

295 回覆
16 Like 680 Dislike
傻閪入場睇game呀
下集+埋gwen 啦,3主角成隻gta5咁
ea垃圾嚟
黑美人魚,唔白嘅白雪公主,連小飛俠隻仙子都變撚埋黑人。
你真係唔好唔信迪士尼有幾癲。

隔離star war已經爛到仆街。阿蘇卡喺太空企響戰機出面,用光劍同對面敵軍戰機對打。呢件事荒謬到,同抗日神劇嗰啲手撕洋鬼子,手榴彈炸戰機有得fight。

黑豹2 Iron heart睇完,對佢又係零好感。

CA 我個人都算可以接受,始終第一代復仇者都係要退下來。觀眾第三者咁睇就當然相信winter soldier解除洗腦之後係好人,劇本上嚟講,前幾集全世界望住佢去做壞人。根本由佢繼任美國隊長,冇市民會支持。
收皮啦 柒到咁仲覆,柒多兩錢重
我英文分分鐘好過你, 你話我柒頭?
下次可以係巴勒斯坦人
幾時話要迎合全部市場
而家係要黑人為王
黎緊出狼人
第四集係跨性,男女都通吃
第5集就黑人女人
歧視中學生?點解中學生一定要咁薯仔look?
係咁㗎啦 之前she hulk話拍劇(雖然最後係垃圾
都畀大把人屌 下 冇撚嘢呀 hulk都有女版?

大佬 she hulk漫畫第一次出場係70年代呀
一個唔覺意你老豆老母都係𡃁仔咋嗰陣
仲有咩敵人可以出, 一直以黎都既四大台柱

八爪魚博士, 毒液, 屠殺, 綠魔(s)

其他個D成日都似小boss咁
唔係講技術,
你試諗下 rdr2 如果比你改樣執到成個女人敢個故事會點
差唔多所有比你自己搞樣既 game 只會 offer 一個 generic 通用既 storyline
就連 GTA lee 類本應該好適合敢做既 game 都無再敢做
岩岩先俾noman屌完佢對佢個仔做左D咩
點會科水俾佢
桂恩正呀
講真推其實無乜問題,唔好隔硬就ok
美人魚咁就梗係仆街
之前套spider-man 漫畫電影都係力架做主角,幾好睇又唔覺hard sell.
其實呢d 都係睇片商手段同質素
屌spider man對harry做過d乜咋
佢唔知peter係spider man
如果norman知既應該連harry既病房都唔俾peter入
(雖然好撚犯駁,連Dr Connor 都知peter 係spider man )
norman身邊既人都知邊個係spiderman
但係佢竟然一直都唔知

已經分唔到佢係唔知定係唔想知
peter黑化到成身黑衫出哂戲
norman仲讚peter like a son to him
仲邊講邊攬peter
harry都唔爆大鑊,淨係想私底下要番venom
osborn一家人蠢到一個點
知討論緊乜(game) = ps5 撚
乜都唔知盲反 = pc, xbox 撚
你望吓你係咩台
會唔會遲啲有穆斯林peter
遲啲咪又係出翻前傳spiderman 1 peter都做咗7年蜘蛛俠 大把嘢夠出隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞