Sony確認黑人蜘蛛俠取代Peter位置, Spiderman 3將以黑人做主角

295 回覆
16 Like 680 Dislike
Karen 你純粹要noise 就去返d女權Po度柒啦
請問黑人關LGBT咩事?
但係tom holland好似唔再拍
唔好下下講到盲咁難聽,物極必反啫。

佢哋班西方左膠帶頭要玩小圈子LGBT/女權/BLM,杯葛普羅大眾嘅社會平等機會同權利,甚至瘟疫式散播佢哋個種恐怖思想主義。唔通仲要我好似聯合國條廢柴咁,勸佢哋唔好搞,要冷靜,保持克制咁撚樣

我作為一個星斗市民,仲要我同呢班思想塔利班講道理?點講呀?你教下我?我淨係識(上帝要你滅亡,必先要你瘋狂),佢要玩埋呢啲咁極端嘅意識形態,我咪同佢撐到底囉

佢咁撚鍾意黑人女人變性人做主角,擔大旗,呃殺個啲真正有能力,又係背後負出過努力嘅人,我咪唔撚買/睇/俾錢囉,就係咁撚簡單咋嘛好似啲咩黑人魚/驚奇隊長2,我咪唔撚睇囉。所以唔好講咩盲唔盲反/盲撐,唔存在咩盲唔盲,而係一個共孽嚟,佢哋要咁撚極端,我就同佢玩到底,我就最鍾意睇住你呢班人燥底但又奈我唔何個閪樣,好嬲好嬲

當然,你可以話(你咪冇撚買/睇/俾錢囉,你代表邊個?死傻閪講到自己咁撚偉大,差你個少少錢咩)啱!我代表唔到邊個,我僅代表我自己唔撚柒鍾意呢個弱智左膠泛濫嘅世界生態啫,我又改變唔到啲咩,你鍾意嘅都可以將我歸類為陶傑呢啲仆街人渣法西斯個類。屌我啦,屌我啦,我冇問題嫁我

但我有樣嘢想你地班弱智左膠清楚,我唔會係反左膠嘅最後一個。你今日一口一個人渣法西斯,聽日會有更加多嘅人渣法西斯加入反左膠,因為我哋清楚知道我哋反緊啲乜嘢,我哋唔係(盲)嘅!
你諗多左
人地話盲反係因為呢單野係講緊game
係要黎玩唔係要黎膠
唔存在「你睇埋佢」
佢地簽個份約起碼包多三部曲
叫spidernigga
知佢就唔會走去問Otto啦
我就最鍾意睇住你呢班人燥底但又奈我唔何個閪樣,好嬲好嬲

左膠同你一樣最鍾意睇住你呢班人燥底但又奈我唔何個閪樣,好嬲好嬲
唔撚玩
本身個黑人主角已經勁得唔合理
幾耐未見過歐美game有個咁正常靚女嘅角色
上次見到應該要數到去Witcher 3
動畫勁高汁
Well said
迪士尼已經蝕緊錢
迪士尼咁鍾意玩,大家咪一齊繼續唔好睇
可能後半段Peter先出山幫Miles 打返Carnage同綠魔 類似dmc 4後半段用返但丁咁

所以估計到時劇情會係6成時間用力架 其餘4成時間用Peter

反正我就唔信Insomniac咁夠薑第3集淨係有得用Miles啦 真係嘅話隻game仲叫乜春Spider-Man 3呀 叫返 Spider-Man: Miles Morales 2算啦

係人都知大部人心目中嘅Spider-Man係Peter Parker唔係Miles Morales啦
Proudly made in shit hole California
因為你盲?
黑人好呀 佢女朋友重更加正
有乜撚野問題
唔反感miles
主流黑人先至係皇道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞