Sony確認黑人蜘蛛俠取代Peter位置, Spiderman 3將以黑人做主角

295 回覆
16 Like 680 Dislike
女權最鐘意搶
上連登都搶回post
完整到South Park屌Disney Pandaverse果集都有講點解Miles完全冇問題,一句KO
本身隻game都極重bias

Morales d技能勁撚到 boss都慚愧
冇block你係岩的, 又有歡樂帶比我哋
咁耐都無人比負皮
溝埋溝埋全世界得返黑人架啦
白人同埋黃種人等絕種
所以話解放黑奴係最大嘅錯誤
即係MILES 動畫唔出落去 用真人承接?
sony game係sony 自己話哂事
電影既話sony交哂權比marvel拍
電影peter只係岩岩讀完high school 無耐, 邊有咁快完
成個包皮咁
明顯勁好多
peter無套裝同Venom入侵如同路人
sony企硬double down on esg

迪士尼仆街仆到而家先卜日知驚要縮
呢邊唔識死仲比insomniac 出嚟fanbait
有綠魔, 八爪魚, 屠殺點都仲有PETER份
都未計yuri, 黑貓, 銀狐同鐵頭佬

miles得返個mysterio或者kingpin
咁你自己都認咗 其實係鳩屌 冇經過個腦
完全冇經過分析
屌你老母 成撚日企喺道德高地屌人
連花少少時間分析嘅能力都冇
食屎啦
係唔係要用高爾夫球棍打甩Peter個頭?
如果你要有故事就會好撚難
我自己相信 lee 個係點解連 rockstar 都無敢做既原因
幾型吓
miles
痴撚線,我要女主角唔要力架呀
第2集仲型 成個michael b jordan係黑豹個樣咁
男人做主角
不過係變性同埋基
迪士尼都唔敢再玩lgbt, sony 宜家先黎玩,人地條水都食完啦
要做過哂 model 同種作喎
睇怕有排都唔會有啦
嗰個係silk黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞