Xrx 要搞會員制

545 回覆
19 Like 199 Dislike
之前都會拍drive review嗰啲tbh都ok嘅
近依一年就集集都係喺車房講自己改咗咩
連喉聲都冇得聽下
肯定唔睇
Btw佢講行好岩,香港人好中意電車
原本睇xrx都係想睇下啲二世祖生活有幾hea姐
加個joey咪cheap撚左囉我不如睇返自己
唔通真係睇佢改車咩 仲要joey成日以為自己有寶串77咁
食飯啲waiter咁態度都屌7佢啦 仲要睇你片?
咁一開始接手㗎Macan都幾九唔答八
完全兩樣嘢
點解連登咁憎joey
無覺得佢有咩問題
無睇好耐
睇整車片mcm好睇好多
外國佬改jdm好有個玩真係玩既精神
Xrx整完車又吹毛求疵
好有香港人個種咩都踩既心態
開頭睇佢玩jdm係okay
但後尾覺得尼尼去去都係一樣
睇完條片 即入去dislike
條柒頭皮真係以為自己係大佬
開場都講會員制唔關67事,擺明67養唔起/唔想養呢條閒人,求其俾個channel佢開會員等佢自己搵水魚自生自滅 。67都算夠朋友,但呢條粉腸真係無人想睇,67見字真係叫停佢啦
雖然知你想表達啲咩不過rich7的確係幾有觀眾緣嗰種
又要ig扮賺錢
依家條片咪又係話輸
Macan有乜可能有錢賺傻傻哋
仲要話個會員唔關richard事
係咪大佬無心機拍片 joey gor無收入搞唔掂
佢個角色係咪等於極速傳說林曉峰做鄭伊健跟班咁
佢有錢得嚟真心唔係串
Joey完全相反

所以睇xrx都係睇67啲生活姐
佢改車啲taste嘛嘛
依家個要整個柒頭
更加似包皮
唔算啦 不卑不亢
本身睇二世祖點揮霍,揾條傻鳩肥仔做主角做乜撚
生性d啦,你只係條中產+副手,學乜人做youtuber。俾心雞打扮工啦
係,都係知唔知埞既問題,如果佢做下把位做得好稱職,應該會係兩個都想睇,甚至係可能會有人覺得無咗佢就唔係xrx,但佢口氣中係feel到有啲錯定位,本身佢係平凡既角色,做r7呢個有錢仔既fd,令觀眾更加投入到,代入感加強咗。
宜家佢膨脹咗,就好容易比人討厭,講到尾,一係做自己,一係就做個稱職既配角,兩頭唔到岸盞搞
等如mm班撚頭
原本係幕後講嘢好地地
個個都想紅 走出幕前 又無料又唔係靚
又搞到以為自己係明星唔知做乜
Joey 條友冇咩野嘅

只能講冇觀眾緣
所以其實都知67無心機拍啦已經
後期出鏡都無心機講嘢
不如執左佢
但跟班仔又唔捨得
Xrx 節目集集如一. 跟本唔會留到人睇落去.
67 應該想湊B 多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞