Xrx 要搞會員制

545 回覆
19 Like 199 Dislike
自悲心態充有錢人又扮唔起
自己睇下正負評未知
大家都識揀Macan
開嚟收支平衡或隔一浸d hater掛
大家都識揀, 係呀, 又唔見連登變左上流社會討論區?

咪又係on99 揸撚住部mazda 當係寶, 講閪咩
證明普通人都係睇牌子
有6球一定要投資落啲車到先叫中產?咩邏輯
錯, 係普通人, 尤其係你, 以為買個牌子就上到上流社會. 倒頭來揸部爛閪波子入名流做人個condom
你慢慢
人地靠車食女 開單個陣 你仲揸住部負資產
玩幾年過保養轉一轉手又一條好漢 漏油漏水交比啲柒頭整飽佢
柒頭, 仲要睇你讀咩U, 咩科, 做過咩公司, 母校邊間, 老豆咩家底, 住邊區, 靠部macan 入圈? 呢啲真係你呢啲普通人一廂情願嘅諗法
原來你講「識有錢人」 係去同人開單呀? 做有錢人條狗唔係入人地圈喎, 你諗唔諗得清楚?
教你啦柒頭, 我識嘅有錢人, 可能純粹係一齊放下風箏,一齊響停車場洗下車, 無意間就識到, 唔係你呢啲花心思扮嘢人地就會受你玩
30幾萬一架二手車都叫充
佢冇錢okok
其實想賣車咪賣 買賣車有蝕錢都合理
都唔知開幾次live 點解自己想換車做乜
Mazda 真係垃9圾以前揸過都咁話
早排flat out fb係咁吹奏睇見都
你連人地開幾多次live都知即係好撚care囉
平時開live傾車會聽下
但最近幾星期都係圍住部Macan講 佢care好多
你慢慢放風箏
我去馬會搵個位坐下先
梗係啦 唔通圍埋一起傾 Tiguan咩
咁又係, 好似你咁揸部986 boxster 以為自己入到上流社會, 柒到咁嘅論調梗係圍住傾啦
坐橫坐, 唔好阻住姐姐掃地呀 柒頭

Tiguan車主 明既
馬會, 真係笑撚死.

最近我先出左個馬會full mem 換HKGTA.

你繼續幫手鋪草皮啦 97年boxster
佢啲片好好笑
我有追
600萬只不過係入門中產

佢而家就係投資落架車度
佢自己story講㗎 唔係人哋講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞