Xrx 要搞會員制

545 回覆
19 Like 199 Dislike
除左阿JOE養車易
取悅唔到都唔洗講d嘢咁撚難聽
大家最期待嘅畫面係就快啦
你地班撚樣狗眼看人低

joey仲有錢過richard, 家底厚好撚多
欣賞XRX無私拍片
不過就覺得你依種人好戇鳩
乜撚嘢再屌就無得睇
講撚到人要靠佢拍片生存咁
戇柒到
其實joey 跟得67 做嘢人工應該唔低啦, 5 6 皮肯撚定有, 搵5 6 皮無家庭負擔養部macan 有幾難姐?

macan 係VAG 車, 說穿了咪Q5, audi Q5 平民車洗唔洗傾家蕩產去養呀?

成班酸民, 人地賣車就代表人養唔起, 問下自己養唔養得起部ractis 先笑人啦
當自己Top gear ?
睇開統哥 人地講野有紋有路
Macan 比你講到係Q5
話你on9
Macan=Q5=Tiguan

唔肯接受現實?
揸出去邊架有面啲 唔駛講
召喚 齋版macan扮四條
真係想知係邊個唔識
都係個句 揸出去邊架有面啲 唔駛講
心照啦 開馬自達會塞車 冇資格開會 道理明既就明
珍,睇到拗曬頭
先唔講Q5,本身macan都係打平民market
gts最多咪油錢牌費貴少少,點會養唔起呀
3.0 V6 TT Q5 / Tiguan
D人鐘意睇咪睇 唔鐘意睇咪唔好睇
又無人要迫你睇 但句句都酸到仆街
最後就係一路睇一路屌 上黎搵人圍爐
繼續死撐
撐你老母咩 垃圾
人生有幾戇鳩先會拎channel唔拍片嚟大鳩人 你仲要只係隻護主狗
XRX都唔會講依啲戇鳩嘢啦
再利伸 尊重XRX熱心分享
我話佢執埋個channel會令想睇既人無得睇者

你就一黎就撻「我會停止呼吸咩」
我我我我我我我我
無人care你想唔想睇呀

Hater係到扮欣賞人熱心分享鵪鶉仔
佢痴得埋67到幫佢做野就知67唔會待薄佢
問題係佢個格同啲咀臉好鳩黑人憎
感覺係痴埋67到見識同睇野多左
個人開始好臭串,隻眼好似愈黎愈高
睇得多67點樣fing 錢,佢又覺得買完車改返一架車既錢落去好平常好正常
但佢唔知自己唔同67個背景
呢啲說話由佢講出口就好撚扮野

一句到尾joey覺得自己痴埋67到個人就覺得自己威威
如果係由一開始睇到而家既人應該會好感受到佢既改變
亦係點解咁撚多人會屌柒佢
正正經經幕係剪片就算啦
無人想睇你出黎扮野
痴車揸都要po 個ig 出黎扮乜姐
想睇嘅人無得睇
所以其他人就唔屌得呀
你講得啱呀柒頭
無人care你有無得睇呀
識玩一定係入tiguan 330TSI ,再上stage 2, 換macan gts 套 intake 同 brake system 湯件. 最後down badge 做tiguan 1.4 emblem 呃鬼食豆腐

同d 齋板macan 比邊個有面d? 邊個真係唔識? 行開摺埋啦你
膚淺, 仲有無第二句?

67 都係揸JDM 佢有無資格開會呀? 你柒撚完未呀?
一睇就知未出入過高級場所
人地睇牌子理撚得你spec咩
社交工具黎 Come on James
我dislike都慳返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞