Xrx 要搞會員制

545 回覆
19 Like 199 Dislike
睇完原來糟兒係主動叫67拍片
依家要湊仔少咗拍片
唔通真係個channel收益就歸糟兒
為咗賺多d錢所以就開會員
如果係經67把口話開會員
應該可以吸多d人
但係咪67唔肯開口呢
會員可以睇XRX個老婆
其實個joey 似係現實中冇乜真朋友咁
個post開左咁耐,啲留言都係一面倒屌鳩佢,無人出黎幫佢護航

會員制就一定係佢諗㗎啦,67跟本唔介意個幾個臭錢
唔知咩事,之前好多打手幫隻擦鞋狗打J
唔通真係冇錢
之前燒32個post勁多人護航
有女睇就考慮課
冇女唔撚洗諗
一定係有人仰慕左佢好耐
出高價買佢部二手波子啦
幕後就縮撚番後面啦
企咁前把撚呀
easy money個個都想賺既
錢冇人嫌多
不過冇咩理由說服到自己要課金睇呢啲
條Joey成日懶醒懶有point咁
唔關67事,即係自己想cap水啦
67 泊埋去24到 更加突顯67 有內涵

由其睇到個教養、說話技巧、品格67 完勝

Brain 真係做下功課先嚟啦 就算唔識車 都知bugatti 啦
著車,出得停車場都幾分鐘車頭夠熱啦
一出車位就公路地板油咩

https://youtu.be/k2AhEEzCPpU?si=JOmRY4i1_VZ-sstI
67 泊埋去24到 更加突顯67 有內涵

由其睇到個教養、說話技巧、品格67 完勝

Brain 真係做下功課先嚟啦 就算唔識車 都知道pagani
其實作為xrx channel 嘅觀眾,一直都覺得個channel 有話題性,係幾好睇。仲要係香港用廣東話做母語講車係幾難做,少有嘅。

但67初心不嬲都為興趣拍下片而唔係賺錢搵食,走一般車評人收廣告錢賣車。如果你係要轉下模式的話,就唔係搵條幕後joey 出黎講依件大事,比人覺得係失望。依家無端端搞會員制,食相係有啲難睇。
pagani zonda 呀叻仔
講真要睇女
大把人正過佢老婆
跟老細係咁嫁la
唔通句句頂老細個肺
屌佢全家臭閪咩
小DeeDee
其實依家係咪者係將XXRd日常片變左就會員制先睇到
佢個XXR d日常片幾個月都冇update
藍屍?
條友D反應好on9
想知
佢話佢夾十皮野買架舊豬架
又用曬300v架
帝欣苑
其實JOEY都係有料嘅
魚波換車單野擺咁多日都入俾人屌得七頁
呢個post已經屌咗十頁
YouTube 界黎講可以响連登響享負盛名唔係太多人做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞