Xrx 要搞會員制

545 回覆
19 Like 199 Dislike
對牛彈琴左 Sor
你係Mark Zuckerberg 揸Honda Fit 都得
事實係你邊位啊
經常需要社交我絕對揀波子 門檻問題
諗野格局大小小ok
我呢排揸去AMC同人傾嘢, 見裡面有部cheap 雞韓仔車, 原來係個退休CFO, 幾百萬會籍, 再揸住4 個dock.

睇你都唔撚知我講咩, 摺埋啦你
用部車來社交, 講出來咁似泊響樓盤隔離果班濕鳩AA 揸d upbadge C63, 爛臭model s
買隻勞返來為左準時咩
唔怪得咁多連登po月入唔過兩萬啦
見識少真係見識少
繼續吹啦
你中層想識上層係要啲門面功夫
人地買黎真係大到個客
啲師奶實識你啲絕版JDM啦
joey 真毒瘤
佢幕後真係做得出色
同d 濕鳩AA 論調一樣, 笑撚死.

你以為人地唔知你揸齋板波子咩, 人地一睇就知啦

我都係分享下經驗, 唔岩唔洗駁嘴
開兩個交友App account
一個話自己 Macan 車主
一個話自己 Tiguan 車主
睇下邊個account多女囉
呢個世界講包裝
330副3b偈天生有限制,有心玩380一定係首選

不過你話down badge就另計,冇理由唔要套rline包圍
所以我咪話響你個世界裡面, xrx 都無資格開會, 咪你膚淺囉
你咪就係67講個d撚屌囉
唔鍾意睇咪唔好睇囉,又要講埋人地既屋企人朋友
辛苦自己又辛苦人
人車都係sleeper唔得咩
正路愈有錢愈低調
人愈窮先愈要搞呢啲野話俾人知自己有錢
有錢人揸架爛車出黎根本唔會care 你點睇
利申:窮撚
講到香港個撚個都熟車咁款
Tiguan車主好嬲 人地揸波子係高你一級
仲rolex? 基層就戴勞, 我識d 有錢佬就係patek phillippe 多
拎下你隻狗眼我邊句話67啦
我係恥笑你睇片睇到成隻狗咁咋
你去下啲高檔社交場合再返來講啦
對牛彈琴到口臭
算啦你, 講得rolex同波子就知你咩階層
係喇吹水狗
係咪伯母唔太like你架VW
岀多d街啦
大把二世祖都好高調
原來你所謂嘅上流係二世祖.. 明晒.
笑撚死 為咗隻靠痴 痴到自我膨脹到自大嘅跟尾狗嘈交
已經係訓緊街
唔洗出已經係條街
香港地咁多超跑都知車係社交工具
冇架同grade既車係入唔到圈子
仲話咩67揸JDM比人睇唔起
人地大撚把超跑 出去識frd 揸超跑去架啦
揸架幾皮野boxster 入唔入到高級社交場所
見到28car 有啲2,3蚊都有交易
想買部去見識下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞