美劇Friends男主角Matthew Perry逝世 終年54歲

371 回覆
415 Like 13 Dislike
根本就係鬥氣Emily雖然角色唔討好但其實佢咁介意都好合理
搞到忍唔住喊左 ...
我驚你冚家剷先死妻兒再死老豆老母自己就長命百歲但百病纏身終日臥床不起長享天年多啲(再衰啲都仲有,想唔想要多啲

我講嘅係事實:佢搵到錢但意志薄弱被藥物控制自己攞黎賤!又幾堪坷
你咁都要驚先真係要驗下個腦
On99
成套Phoebe 個種真心膠好攞命
我鍾意Rachel and Joey
因為呢段關係令Joey 真正成長左但係好似好多人都唔鍾意
原來benny係佢配音…
今日先知
我都係啊
覺得Joey Rachel兩個一齊會好開心,一齊生活到,明對方嘅笑點,喺同一個channel入面
Rachel大肚嗰陣Joey由俾人照顧嘅角色 到見到佢點take care Rachel
比起Ross and Rachel咁toxic,呢種關係健康又開心好多
Goodbye
Bing-a-ling
Arron Carter 以前好撚靚仔
rip
有 Vicodin Xanax Oxycontin
我都覺 佔咗勁多集都係佢哋離離合合
想睇多啲Joey
我覺得係joey呢個時候終於變返正常人, 平時玩到太低能過哂火位
加上再突顯rachael堅臭閪, 所以呢pair真係神來之筆
https://www.ndtv.com/feature/matthew-perry-and-julia-roberts-a-timeline-of-their-relationship-4524406/amp/1

搵到呢篇有timelineJulia Roberts 就係因為想做friends嘅guest star 仲要係入Chandler 條storyline
所以佢同Matthew Perry 未見過面就識咗對方,之後開始無間斷fax對方同煲電話粥真係好sweet
唔知佢地有冇fax埋HH holding hands
rip
RIP
後期紋身紋到走火入魔
如果佢有份拍don't look up, 佢做里安納度個個角色??
我都好鐘意睇e對cp....
Btw, ross現實生活真係愛過racheal???
好似大口茱有為左佢客串friends, 做佢舊同學
因為係為寫而寫 對劇情無咩幫助
仲有Joey表白完比Rachel拒絕係awkward咗一排,但好快就變返playboy
突然成熟咗幾集囉
Rachel唔鍾意joey丫嘛係咪漏咗呢樣最重要嘅嘢

喺個show入面,Rachel咁多個男人都係奇奇怪怪
最正常係Joshua,但佢當時啱啱離咗婚,如果等多陣先approach佢應該會好好多
應該比個類似Mike嘅人比佢,但佢哋係都要寫Ross同Rachel
配角姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞