美劇Friends男主角Matthew Perry逝世 終年54歲

371 回覆
415 Like 13 Dislike
Chandler Bing
好奇到底有冇人鍾意 ross and rachel
睇親都覺呢 pair 煩到嘔
睇bojack成日都覺得有chandler影子
Omg!
講多d
RIP
搵到錢 不過吸毒飲酒成癮 戒左好多次都戒唔到
精神出問題 健康又出問題 一是肥一時瘦
有幾季成日唔記得對白 個人瘟瘟沌沌
現實生活6個中佢真係好慘
不過我都仲未接受到佢走左
RIP
Bing a ling
如果以佢哋嘅storyline嚟睇係好撚煩嘅一pair

但演技嚟講Ross係佢哋咁多個之中做得最好
Rachel緊貼第二

Ross無論係表情動作line delivery都豐富過其他人好多,佢可以好細膩又可以好浮誇
Rachel同Ross嗌交嗰段次次都睇到眼濕濕,其實好多時佢都有內心戲,亦係成套劇成長得最多嘅角色

其他人表情動作來來去去都係差唔多,睇咗好多次嘅結論
rip chan chan man
we were on a break!!!!
但係無人知佢份工係做乜
佢講過佢曾經溝藥食溝到心臟驟停咗5分鐘
就算之後戒咗,個心血管系統都已經玩到比一般人脆弱好多
同埋reddit好多人都話如果你前半世人又煙又酒又索嘢,都差唔多係50歲嗰陣開始要還,甚至應該話50歲就係average lifespan

Also in his autobiography, Perry writes about the medical emergency that caused him to exit the Netflix blockbuster Don’t Look Up, which he was due to star in opposite Meryl Streep and Jonah Hill.

The actor said that his heart stopped beating for five minutes due to a mixture of the anaesthetic drug propofol and the opioid hydrocodone.
Pivoooot!!!
Pivot!!!!!Pivot!!!!!
佢嘅 Dream House 有預一間房比 Joey 真係諗起都眼濕濕
又係按摩池浸死
之前Alan Carter一樣
好鐘意佢地既友誼
佢有一集話佢死咗會將Joey交比Ross
以前好興有team叫 decision management
實際就係做data做report
佢仲話個醫生認得佢係Friends嘅演員,所以唔想佢就咁死
搵咗個大隻佬做CPR做咗4,5分鐘,斷咗8條肋骨,所以無拍到dont look up

上次reU前一日,佢食食下嘢甩咗成排牙
佢咁多年做過勁多次手術,其實真係夠哂鐘

以後唔知仲可唔可以正常咁睇friends
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞