美劇Friends男主角Matthew Perry逝世 終年54歲

371 回覆
415 Like 13 Dislike
RIP
係呀
可以睇下phoebe幫佢本書寫嘅序言
其實有D心噏
根本無人知佢經歷過D咩

依家睇返friends已經感覺唔再一樣
估唔到呢度咁多人識佢
RIP
老咗正過後生
friends 角色成長最多最討喜係佢
本身自己性格都似Chandler
由玩唔夠大細路到可以依靠嘅男人
最鍾意嗰幕係佢吸完笑氣唱歌 自己傻笑
byebye bing a ling
佢兩個好襯
哩啲係叫自己攞嚟賤抵撚死!一手好牌但俾自問玩爛左
RIP
早排第一次開friends 睇
係佢客串完 friends 之後?
我諗如果我有機會
我都會揀依首歌
你把口咁衰驚唔驚第時生仔冇屎忽?
Monica知 唔知乜鬼data management
statistical analysis and data reconfiguration
friends最鍾意睇佢
當初係因為出咗意外接受藥物治療而瑪啡上癮,再加上父母離異,又細細個就係娛樂圈打滾,Friends成咗名後就一發不可收拾。

覺得佢嘅命水就係麻麻,次次生活有好轉個天就俾challenge佢。之前又reunion又出自傳,明明演藝生活有翻啲起息,點知就捱唔到呢關。

我已經唔知自己仲可以點樣開心咁睇Friends🥺
咖啡
呢個圈十個有九個都係咁
Oh my god
Chandler and Monica, Joey and Rachel, Ross and Rachel 以relationship來計我都係最鍾意Ross and Rachel,因為套劇一開始已經係講Ross 一直好愛Rachel, 睇住佢點樣想追但又求不得。High school Prom 嗰幕Rachel 被Prom date臨時甩底,Ross 被阿媽鼓勵終於鼓起勇氣想邀請佢同自己去,但最後Rachel 跟咗人走,佢都係食白果嗰集真係好sad。

Rachel 知道Ross 暗戀佢多年,攬住佢激吻,我嗰時真係睇到好激動。Chandler and Monica 唔係唔好,但都係去唔到同一level 的投入。
佢地第一次一齊就好sweet 跟住已經覺得好煩
係咁同唔同嘅人一齊 Ross仲要結埋婚 之後生埋Emma 都係周圍同唔同嘅人一齊唔一齊返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞