(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(215) 同男人做愛嘅係中之人唔係星街

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
最近嗰場係12月23號
但點解要咁做真係就算飲大咗都解釋唔到
12月13號*
唉,木口一路有白痴觀眾既一日都不倒
DC有一個
唉,個件衰L過白痴,直頭無智商可言
梅寶我的梅寶

轉頭去睇利香

及化好似可以組隊avengers 出嚟
冇個正經既人可以帶領到呢班人
正經就唔會俾人炒la
好有興趣知點解總會有人鍾意幫大公司護駕
明明自己都係蒙在鼓裡
但係反駁人地嘅時候就永遠大大聲
比起對人嘅忠誠,佢地偏會對大財團死心塌地

「都係人嘅錯、任性、自私……
得到資本主義嘅教訓都係正常……
咁係因為佢地唔理性……」

往往免費勞工都會比大公司聘請嘅公關喺言論上更為激進同咄咄逼人
因為佢地從來唔使顧及到公司形象
唔洗擔心得罪其他粉絲而比公司處分
更唔洗害怕自己會比人討厭

非常佩服佢地自願做忠誠寵物嘅決心

聽講喺木口,同死、魔等等有關嘅,都會容易啲比人炒
我願意用阿夸的30年壽命換回梅露(´༎ຶД༎ຶ`)
又可以睇利香賣淫
木口又做一件好事
呢啲公司都仲有盲粉撐
高層好清楚佢啲客去到咩程度
幫大家回一回帶cover點處理性罪行

自2020年2月20日起直至同年6月23日,夜空梅露未在主頻道進行過一次直播。

2020年5月16日,夜空梅露在推特上曝光稱自己曾遭到嚴重的網絡性騷擾與誹謗。根據本人描述,她自2019年10月起遭到來自眾多匿名推特賬戶的性騷擾與誹謗,她屏蔽了一些賬號,但還是徒勞。她同時揭露了2019年10月31日生日3D直播中止一事[17]的實情:在預定生日3D直播開始前夜空梅露收到了一封來自與她「有過多次接觸的身邊的人」的毀謗性騷擾郵件,並且該人知道她的個人信息與行程安排,考慮到可能風險,夜空梅露取消了需要「去錄音棚」的生日3D直播。隨後,通過朋友介紹,在律師的幫助下,夜空梅露向該人發送了一封存證信函,雙方開始協商。同時,夜空梅露對活動的不安越來越深,於是不再直播,保持「活動半停止」的狀態。至2020年3月,該人已停止騷擾夜空梅露,事情正邁向解決。同時梅露稱,「一些本應幫助我解決問題的人」「說了一些未經考慮的話」,實際未伸出援手。

2020年5月25日,谷鄉元昭就公司在該事件中的一系列行為(未能更好照顧旗下主播、未能及時上報並解決問題、在知道加害者身份——公司內部人員——的情況下未能阻止問題發生、不顧當時形勢脅迫夜空梅露直播)向公眾道歉,並稱已幫夜空梅露支付律師費,並將審查現有體制。

公司性罪行=求撚其處理 迫成員翻工
有成員洩密(冇人知洩咗乜)=即兜冇情講 頻道刪清光
中岡有帶領中岡箱經驗
中岡引流又唔雞,根本鐘意炒邊個就炒
上次露單野都可以話有急切性處理需要,但今次駛唔駛過年就雞,感覺係過年拎份員工年度業績表揀人炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞