(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(215) 同男人做愛嘅係中之人唔係星街

1001 回覆
6 Like 16 Dislike

垃圾夸
因為唔係佢黎
我知 後尾查番係米澤西
不過呢幅相真係勁似靚版holo kiara
蛋糕唔算差嘅
阿露 身在曹營心在漢
幾時比佢回歸holo
木口好快出新一期嘅vtuber
holo rebirth
成員包括:
飴宮なずな
恋糸りあ
子ねこ
rebirth 係咪要有埋角同龍
【【熟肉】想转生去Holo搞gachi营业的千奈美老师【毒衣千奈美】】 https://www.bilibili.com/video/BV15a4y1X7yG/?share_source=copy_web&vd_source=ec5bb2cdce3aeede7cd8b9ef1c33013c

三毛貓粉屍記得由2:14開始睇
好臭好臭 偷臭
後者
前者係啲棒球撚太撚on9
明明牙米好pure好true
點解要咁樣屈佢
我唔否定佢講既內容
不過佢都幾撚仆街
開齊人地全部名,一啲面都唔俾直擊轟落去
大佬,話晒都同行,真係唔怕江湖見
牙貓三十幾碎人仲on99貢
咁同年紀冇關係既
你人生大部份時間都係直播鳩噏打機
精神年齡其實都係一個靚妹
原則上就好似香港班高管咁
大學一畢業就入左政府做AO
就算你上面有頂頭上司派你功夫
你都仍然高級過好撚柒多人
日日都成班人圍住你yes sir,啊sir好野
久而久之過左幾十年
無論佢做到幾高級,佢思想都仍然係咁離地
完全唔明白,人間疾苦,佢哋根本就冇概念出邊搵錢係幾咁辛苦
因為響入邊俾人奶咗幾十年
喺佢嘅角度,搵錢只係每日佢準時返工make個decision,聽佢下屬講句啊sir好野就完成嘅事
都係 成日有班毒能圍住吹奏
以為世界就哂佢哋
真係得罪講句
日本班女vtuber
基本上就係分三種
第一種係有理想做音樂做歌手,難聽啲講句可以話係發明星夢
第二種係有錢到乜咁,隨時爹哋俾咗棟樓佢收租,返工都只不過係想過日神
第三種就係最棘手,明明有n種專業資格或者職業資格,但係就係唔知點解冇返工留喺屋企直播
基本上全部都係脫離現實嘅人
對佢地有過度期待甚至係幻想,本身就係好唔成熟嘅表現
今天是11月22日,是個十分特別的日子,是樂團 MyGO!!!!! 的主唱 高松燈 的生日☺️☺️。 是的,我知道你們不關心😇😇,我只是想讓你們知道她多麼的可愛😍😍。 她那銀灰的秀發,琥珀般的眼瞳,是如此的美麗🥵🥵,她那羞澀,弱氣,自卑,孤僻的性格實在是令人忍俊不禁🥵🥵,不愧樂隊魅魔,重力核心,燈皇 之名。 😋😋所以我不准你們不知道今天是她的生日🥰🥰,我要看著她成為人類/::>/::>,和 MyGO!!!!! 的各位組一輩子樂團。 🤤🤤我希望你們也能看著她的成長🤪🤪🤪,所以,請你們看看 BanG Dream! It's MyGO!!!!! 吧🥺 😭😭😭我真的,滿腦子都只有 Tomorin 呢。 🤤🤤🤤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞