(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(215) 同男人做愛嘅係中之人唔係星街

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
真未來人
https://youtu.be/40J3jiIgJuc?si=RLBL3tgh0U4fXUim
覺得佢求Yagoo入蘿蔔會做一口馬主實際啲只係未必有命名牙力
有個音樂人講野話中有話
https://lih.kg/3560832

呢個行業真係好撚奇怪,唔知幾撚時開始成日話要去體諒人哋努力,你去間餐廳食飯佢好撚難食,你都會屌啦,又唔見你體諒吓個廚師努唔努力? 仲煮撚到成身汗熱撚到仆街,又唔見你哋會體諒?邊撚個冇努力呀,個個都努力㗎啦,你點撚樣衡量邊個努力多啲?邊個努力少啲呀? 呢個衡量標準直頭癡鳩線! 真係好撚怕啲人成鳩日話某啲人好撚努力,最撚好笑係交啲咁嘅撚嘢出嚟你好意思話佢努力,咁努力淨係交到啲咁嘅嘢,即係唔應該食呢行飯啦,咁應該係去攞最佳努力獎。 成日話我哋要衝出香港, 最後就係講努唔努力,唔係講交出嚟嗰件嘢得唔得。 唔怪得知連大陸嘅音樂可以去撚到外國做tour,我哋嗰啲就頂盡香港18區tour。 同埋嗰啲叫人欣賞努力嗰啲,或者話自己好撚努力嗰啲,睇睇收咩價錢先,講得呢句即係證明你認同自己啲嘢未係最撚好,咁你又收最撚高價錢?即係等同於我好努力溫書啊,但係考試肥佬,又有得攞獎學金,講唔講得通啊? 所有嗰啲懶謙虛, 成鳩日話努力嗰啲,應該全部攞底薪,你真係做到好嘢啦,你咪攞返應該嘅價錢囉,咁我就信你真心覺得自己未夠好啦。嗱,我就係真心覺得自己努力啦,因為我咁多年都係收得好撚平,你就知我係真心謙虛啦,大家都欣賞吓我努力啦。

要睇了
一定係神劇

全盛期嘅百變小咪究竟有幾多個名
清水美妃
みけねこ
みーちゃん
潤羽るしあ
飴宮なずな
恋糸りあ
子ねこ
リリウム
周姐能係有料
原來兩周年live可以做到咁勁
山黑,跪下
真係似姐能
大家投左票未?
拉下票先,希望大家可以一齊投
4.) 最佳Minecraft - Kaela Kovalskia
5.) 最佳ASMR - Ceres Fauna
6.) 最佳雜談 - Takanshi Kiara
9.) 最混亂 - Kobo Kanaeru
10.) LEAGUE OF THEIR OWN - Houshou Marine
22.) 年度遊戲 - Holocure
24.) 年度玩家 - Koseki Bijou
25.) 年度vtuber - Usada Pekora
https://x.com/VTuberAwards/status/1729261332527247533?s=20
Best fps無夸同鬼已經無投票的意義
所以我無叫大家投FPS,雖然我自己投左大獅
咩野V豚結晶
麻了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞