[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (90)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
嚟到起碼有得出
又掉轉講
無疫情就未必有丹恩巴爾拿
邊只300幾萬,搞一場亞冠蝕多過港超好多
怪不得jj冇得留隊
開燈錢都蝕埋
孫銘港隊親生仔
成年隊連埠際省港都踢過幾何有缺席

胡晉銘雖然17已經上過大港腳
但穩定入都係呢兩年

羅梓就⋯⋯姓麥掛嗰期最多
我垃又贏。
今天(8月15日)在旺角大球場舉行的2023/24亞冠盃外圍賽,海防FC以 4:1 擊敗香港流浪。今日的入場人數為4,158人,購票人數為3,948人,門券收入為港幣$299,620元正。

收入多過5pics正賽
丹恩似係年紀大先無韓職球會要,唔係太關疫情事
晉銘U隊嗰陣已經當佢未來隊長咁樣培訓
又係射鳩北韓
Jojo幾時致敬偶像入返球
https://youtu.be/GEa3n6YMaQk?si=vl-8p1U5v88If9CD
諗起陳七省港盃
會唔會goodbye and thank you 件件
陳俊樂既表現好聽啲就平庸
難聽啲講句就垃撚圾
佢係未大傷前都係咁 大傷完之後就無撚好過
大傷完真係唔係藉口嚟 都有一段時間啦
港隊同傑志都係咁既撚樣
真係同落嚟戥腳無分別 只係好少少既顏射彬
Welcome Jessica?
佢拍Charlie 幾好喎
你當佢工兵就得,跑上跑落,硬淨啲去波
理文班外援都係食茶記
工兵真係香港大把
本身期望佢去完uk中超返黎可以做到8號位
控傳加b2b
宜家真係變左跑動多左嘅光頭
香港大把,但佢都係最top嗰個
反而我覺得佢上咗去之後,無端端變左要幫手做波,反而累左佢,如果佢上到去係浸下防中位,可能結果唔同
咁ww同樂出到去雖然冇咩作為
但係都係香港一線中場by far
但係樂仔係幾失望
亞冠失第二球就係攞左一腳就唔知點反應
然後就亂踢比保羅
然後保羅又亂踢 完
https://www.instagram.com/p/Cy4rWjbSYYE/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
🦅🦅💪🏻💪🏻💥!

Week 3
人和天鷹Vs九龍木球會
10.28 9PM 寶翠公園

#人和天鷹女子足球隊
#hkeaglefc
佢上左去踢中超咁耐
落番嚟呢個表現 真係唔接受
我唔識講 最簡單講就係戥腳
真係無特別 仲要狀態無好過
即使話踢工兵好 啲甩漏犯錯都真係幾低級
對曼谷聯輸12碼個球之前就係佢係無壓力係失平衡救左球偏差幾大既波比保羅 明明大有選擇同時間
犯啲咁致命既錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞