[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (90)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
分享部分傑志亞冠盃分組賽第三輪賽後數據
傑志 Kitchee

亞冠盃正賽累計比賽場次:20
戰績:6勝3和11負
入球:17 失球:33
隊史亞冠出場第一:艾里奧(17場)

1.傑志隊史第20場亞冠比賽,金東進作為主教練執教球隊第二場亞冠比賽。
2.艾里奧第17次代表傑志在亞冠比賽出場,超越艾力士成為隊史亞冠比賽出場最多球員。
3.恩查連續兩場亞冠比賽取得入球,本場比賽攻入個人亞冠第二球,與艾力士並列傑志隊史亞冠入球第二位。(丹恩奴域以6個入球排第一)
4.陳俊樂職業生涯首次在亞冠正選出場;查理史葛、伊高沙托尼職業生涯亞冠首秀;潘沛軒、鄭展龍本季亞冠賽事首次出場。
5.費蘭度第10次代表傑志出戰亞冠比賽,並且收穫個人亞冠首個助攻。
6.傑志首次在亞冠比賽連續三場以同一比分輸波。
7.這是傑志自2018年參加亞冠盃分組賽以來第二次三輪分組賽過後仍未取得積分,對上一次係2018年。

(以上數據僅統計傑志亞冠正賽比賽,不包含外圍賽。)

而家無了
精液杯凳腳啫
如果當年同𡃁妹有私生子嘅話而家夠秤踢青年軍未?
金邊王冠3比0麥克阿瑟
FIFA ranking 150嚕
晨早中左風,台妹今日輸咗,連出幾個post,又話Hiuming Out,跟住話點解唔用藍鯨啲球員
沙特聯賽就前三打ACLE
盃賽冠軍就打ACL2

應該俾返屬會決定
笑死, 明明自己發癲先
咁我哋應該要重辦亞洲賽資格附加賽
足總盃冠軍、銀牌冠軍、聯賽第三、第四名battle
咁我哋應該要重辦亞洲賽資格附加賽
足總盃冠軍、銀牌冠軍、聯賽第二、第三名battle
精液盃冠軍:我呢?
無計 kidchild好敏感
胡生重未放低場輸波
Die for Hong Kong未
之前唔係俾afc ban咗唔承認呢個冠軍可以作為盃賽冠軍出賽咩
AFC下季俾返屬會自行決定點分配
成段嘢只係斟酌喺個最唔重要嘅位到我都冇辦法
For the bad of hk
咦係喎 jeng ar
聯賽冠軍(倒數)得唔得
想睇u23踢亞冠
現實啲最後唔0分都偷笑
最後就係傑流南埔爭
ssp?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞