[I/A] Marvel Future Fight [8] 弱智Netmarble迫人用uru

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
爆一次算
下次打25夠 好撚晒時間

不過比想像中簡單
好多都係用唔夠時間去打 而唔係唔夠打
推到30層都無乜諗留邊隻好
只係推晒D唔洗T2 但又夠1V3既角色上先
真係有D能反攻反果D先出一出T2去打
以前影域用1個鐘左右打到25
而家最少2個鐘多D先夠打到25-30

當中沙人 好勁同魔法師比ai控制真係好幫得手
我好多t都無特裝
爆一次算

不過比想像中簡單

我好多t都無特裝

爆一次算

不過比想像中簡單

我好多t都無特裝

好多T2角
爆一次算

不過比想像中簡單

我好多t都無特裝

好多T2角

t2都無用
戰場模式要1分鐘打一WAVE 好多時超左時

咁都中哂最難嗰三關
請問有冇盟收新手?
Game名: Creaminal

唔介意廢就嚟啦
DS啲研究任應唔應該用石直接解

緊係唔應該
生體月卡有冇水晶送?
生體月卡有冇水晶送?

買完一次性送300晶
DS啲研究任應唔應該用石直接解

緊係唔應該

咁打咩儲得最快

你研究任去到邊先?

如果你指普通Norn stone
就係打普通劇情任
或者打下打侵略戰
不過侵略戰唔一定出你要嘅石
點打可睇第一頁

當然仲有影域會出
不過新手初期就打唔到太高層數
好哂時間 爆一次就夠

自己破影域用嘅角色
無標T2都係T1角色

頭15層都係之前差唔多
15層後 硬到唔少T2 都無咩用
19層打左最多次
最後5層一定要用原生T2
無輸出過唔到
27層如果無magneto 我估都過唔到

第4層主要用CA都過到
不過我隻CA全20
卡片都全攻40%+
新人加入
想問下高階6星卷係咪可以用係月卡角?諗緊2099定怪小
新人加入

可以呀

有興趣自行加入 因為會定期踢走小上線又無乜貢獻既人
個盟由個game岩岩出果陣開到依家 我係一個既老又新既玩家
因為依家主要都係每日管理下個盟 同玩一陣
個盟大部份都台灣人(除左我)
睇下有無巴打有意入嚟同我增強下勢力
新人加入

可以呀

咁怪小定2099好d?
新人加入

可以呀

咁怪小定2099好d?

2099 打249K
怪小打差唔多(但要神話UNI)
新人加入

可以呀

咁怪小定2099好d?

2099 打249K

咁好似2099好

自己破影域用嘅角色
無標T2都係T1角色

頭15層都係之前差唔多
15層後 硬到唔少T2 都無咩用
19層打左最多次
最後5層一定要用原生T2
無輸出過唔到
27層如果無magneto 我估都過唔到

第4層主要用CA都過到
不過我隻CA全20
卡片都全攻40%+

25用xmen, 27用ds 會易過啲
新人加入

可以呀

咁怪小定2099好d?

2099 打249K

249k有冇link
新人加入

可以呀

咁怪小定2099好d?

2099 打249K

249k有冇link

佢有神特裝
https://www.youtube.com/watch?v=ADOvL7LScOY&t=5s
新人加入

可以呀

咁怪小定2099好d?

2099 打249K

249k有冇link

佢有神特裝
https://www.youtube.com/watch?v=ADOvL7LScOY&t=5s

卡片47.2%
仲有loki +20%物攻 proc
新人加入

可以呀

咁怪小定2099好d?

2099 打249K

249k有冇link

佢有神特裝

卡片47.2%
仲有loki +20%物攻 proc

proc你估咁易出到咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞