[I/A] Marvel Future Fight [8] 弱智Netmarble迫人用uru

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
以15層為目標算
wb果層時間係唔係好趕?

唔會我有sharon solo

課長請幫幫眼睇下有無機會破影域

得呀
1-9 層用T1
留番 Native T2比23-30
wb果層時間係唔係好趕?

唔會我用sharon solo
第4關戰場用邊隻打好
第4關戰場用邊隻打好

我打幻視用T2 YJ, T1巨人, 未升裝Cyclops隊長

課長請幫幫眼睇下有無機會破影域

得呀
1-9 層用T1
留番 Native T2比23-30

好,我度一度先

最低目標都過25層
大家SL有無理個bonus獎勵
要用3個6星先有
即係都至少用90個角色
要用3個6星先有
即係都至少用90個角色

d獎勵好廢
冇乜6* 的話唔洗理
要用3個6星先有
即係都至少用90個角色

D獎勵好似好差
要用3個6星先有
即係都至少用90個角色

d獎勵好廢
冇乜6* 的話唔洗理

我除左呢兩次新⻆之外都6紅星
但廢事配錯角,搞到中段無適合嘅角用

呢家都計劃盡量solo算lu
要用3個6星先有
即係都至少用90個角色

d獎勵好廢
冇乜6* 的話唔洗理

要用3個6星先有
即係都至少用90個角色

d獎勵好廢
冇乜6* 的話唔洗理

課長
要用3個6星先有
即係都至少用90個角色

d獎勵好廢
冇乜6* 的話唔洗理

課長

只係微課老手
要用3個6星先有
即係都至少用90個角色

d獎勵好廢
冇乜6* 的話唔洗理

課長

只係微課老手

大盟?
要用3個6星先有
即係都至少用90個角色

d獎勵好廢
冇乜6* 的話唔洗理

課長

幫babygroot招人?
第9關戰場英雄用咩打好?
定都係揀反派打
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=229&id=891273

屌你老母講好左送高6星劵,一句刪左就變返普通6星
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=229&id=891273

屌佢咩

屌佢咩

一齊屌柒佢啦,呢次更新大家都損失左幾多錢我覺得送t2直升劵都唔過份
想問大家忽防要幾多先夠

屌佢咩

一齊屌柒佢啦,呢次更新大家都損失左幾多錢我覺得送t2直升劵都唔過份

糞營運
爆一次算
下次打25夠 好撚晒時間

想知要留幾多t2打25-30

感覺上頭幾關電腦攻力調低左

睇緊人打影域livestream
暫時睇到
T2 Elsa 可solo Sharon Roger Entry mode
新Ghost Rider 可solo Odin Entry mode
T2Spiderman
仲有過左20層之後好似得1關打 無得揀
個關仲要係random(excel表6選1)

26層有2種新箱
2種都有機會抽中10m 金幣
一個會專抽ISO, uru ,booster (4~6星awaken)
一個會專抽Card, Obelisk, UUK, clear ticket

頭15層係咪跟之前咁打就得
第4層戰場唔知用咩打好
之前都冇打過戰場

戰場我skip硬

無得skip
現在係一喺全relay一喺全rumble
現在30層中有8層必中rumble
頭15層有5層都係全rumble

啲rumble仲要係難打嗰種

頭十二層已經拎哂T2 磁王 狼人 小美出黎打
爆一次算
下次打25夠 好撚晒時間

不過比想像中簡單
好多都係用唔夠時間去打 而唔係唔夠打
推到30層都無乜諗留邊隻好
只係推晒D唔洗T2 但又夠1V3既角色上先
真係有D能反攻反果D先出一出T2去打
以前影域用1個鐘左右打到25
而家最少2個鐘多D先夠打到25-30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞