[I/A] Marvel Future Fight [8] 弱智Netmarble迫人用uru

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
an機有冇邊部可以 順暢玩到 mff
用緊iphone 6+
見到iphone8 咁貴想轉會 an機

好似無乜

三叔C5都OK, 但打WB組隊有人用暗夜會lag

三叔
用緊iphone 6+

好似無乜

三叔

我真係麻麻地用an機玩mff
用緊iphone 6+

好似無乜

三叔

冇計,成8000一部電話玩唔起
又冇理由出i8 買i7
用緊iphone 6+

好似無乜

三叔

又冇理由出i8 買i7

買ipad 玩最好
用ipad 玩左兩年 完全唔知咩叫lag
我買ipad +an機仲平過買部iphone
用緊iphone 6+

好似無乜

三叔

又冇理由出i8 買i7

買ipad 玩最好
用ipad 玩左兩年 完全唔知咩叫lag
我買ipad +an機仲平過買部iphone

IOS玩應該唔會LAG喎

我刷緊任佢搞乜撚 入唔返
又做乜入唔到呀
唔係又更新丫ma 我要去4日大陸呀
辣殺nm
辣殺nm

今次停咁耐
最起碼都應該賠T2 /6星高階卷

btw話說2年前玩個陣 停左幾個鐘
之後補賞左1000水晶比所有玩家
Agents of S.H.I.E.L.D.

We are currently aware of a server issue that is affecting the game. We are looking into restoring normal service as soon as possible.

We apologize for any inconvenience this issue may cause

Thank You

辣殺nm

今次停咁耐

我衝緊影域ga
辣殺nm

今次停咁耐

遊戲無法登入故障補償內容

補償內容: 能量×150

通關券×30

領取時間:遊戲恢復後~8/25(五) 23:00(台灣時間)

辣殺nm

今次停咁耐

遊戲無法登入故障補償內容

補償內容: 能量×150

通關券×30

領取時間:遊戲恢復後~8/25(五) 23:00(台灣時間)

咁撚乞衣
好快月尾
好快月尾

有更新咩?

聽左各位巴打講重玩
但巴哈個教學同而家個版本好大分別 跟唔到
我而家淨係練小美同洛基 但之後應該點做 靠咩打影域同世界頭目
原諒我伸手黨

聽左各位巴打講重玩
我而家淨係練小美同洛基 但之後應該點做 靠咩打影域同世界頭目
原諒我伸手黨

美隊 gg仔 13號
14個鐘後有更新

聽左各位巴打講重玩
原諒我伸手黨

美隊 gg仔 13號

仲有影域改左版 劇情關必刷Dr Octopus

聽左各位巴打講重玩
原諒我伸手黨

美隊 gg仔 13號

打戰場?

聽左各位巴打講重玩
原諒我伸手黨

美隊 gg仔 13號

打戰場?

其實我仲有一大堆多出黎嘅生體唔知點用
14個鐘後有更新

廢更新
想入聯盟 有冇人好心收我
username: 筷子仔
有無香港活盟收人?

ID ryan3ing

有的話我退依家個個24個鐘後入
有無香港活盟收人?

ID ryan3ing

有的話我退依家個個24個鐘後入

唔驚我地渣就入嚟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞