[I/A] Marvel Future Fight [8] 弱智Netmarble迫人用uru

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
說好了的天啓呢
快銀、緋紅女巫、機堡是原生T-2英雄,可以透過新增的世界頭目關卡獲得。

* 快銀、緋紅女巫的養成方式與原有世界頭目英雄養成方式一致。

* 機堡與原生T-2英雄“琴.葛雷”的養成方式一致。
錢從可來呀

只有2件新制服
今次我中伏
用q晒d 混沌石
今次我中伏
用q晒d 混沌石

課啦ching
今次我中伏
用q晒d 混沌石

課啦ching

記唔記得 一般world boss 升到6紅要幾多?
thanos 又要幾多
今次我中伏
用q晒d 混沌石

課啦ching

thanos 又要幾多

淨係記得要4400混沌同3000幾bios
今次我中伏
用q晒d 混沌石

課啦ching

thanos 又要幾多

thanos係 double
今次我中伏
用q晒d 混沌石

好彩見有SW之後忍手唔再用石T2其他
今次我中伏
用q晒d 混沌石

課啦ching

thanos 又要幾多

search左 1350
好彩夠晒 升 2隻
btw sw好撚變態 有免疫攻擊有格檔盾
btw sw好撚變態 有免疫攻擊有格檔盾

招3技 係咪可以 cancel 時間停止?
今次我中伏
用q晒d 混沌石

課啦ching

thanos 又要幾多

search左 1350
好彩夠晒 升 2隻

黎黎黎 佢所謂要有呢2隻先有cable 係要full 曬定係就咁6星先 差好多資料喎

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09
/12/152705_d3c3caf36d00ceda6a2f7eb94ed4102c.jpg[/img]

博士克星﹖
今晚有咩要打有咩唔好打?

其實青頭仔都有呢招 啲人都曾經以為可以counter博士 不過唔知係青頭太廢定點 都係無乜用

世王唔好打

其實青頭仔都有呢招 啲人都曾經以為可以counter博士 不過唔知係青頭太廢定點 都係無乜用

喊出黎 我好like佢新uni 點知一出tl就

世王唔好打

特殊,每日,TL,反派,盟戰都打?
BAM同混沌有2萬幾同4千粒,係咪夠升哂QS同SW
痴線SW勁到
BAM同混沌有2萬幾同4千粒,係咪夠升哂QS同SW

如果一般 world boss source 就夠
如果係 thanos 級 就bam夠 chaos唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞