[I/A] Marvel Future Fight [8] 弱智Netmarble迫人用uru

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
做定心理準備聽日先有

有無勇士學coulson 屌穿叻媽寶

希望愈大失望愈大

F5就黎爛
做定心理準備聽日先有

希望愈大失望愈大

F5就黎爛

1點都就黎到
做定心理準備聽日先有

希望愈大失望愈大

F5就黎爛

仆街當我地傻仔咁撚
做定心理準備聽日先有

希望愈大失望愈大

F5就黎爛

仆街當我地傻仔咁撚

郁手未
做定心理準備聽日先有

希望愈大失望愈大

F5就黎爛

仆街當我地傻仔咁撚

郁手未

算,我著返條褲先,好凍
仲要等幾耐
5點都冇 會唔會暴動
應該得返一陣2點or5點
5點都冇 會唔會暴動

唔好講埋d戇鳩野啦 暴動

對上一次5點更新係咩主題
放lunch 先有啲時間

NM 唔會現在先打緊patch note

搵我巴好耐無見
做定心理準備聽日先有

希望愈大失望愈大

F5就黎爛

仆街當我地傻仔咁撚

郁手未

算,我著返條褲先,好凍

打番個丁先啦

搵我巴好耐無見

轉左新工 少左好多時間玩

5點唔知 2點係gg俠個次

搵我巴好耐無見

加咗人工仲唔變課長

real deadline fighter

5點唔知 2點係gg俠個次

Gordon: 5mins to go NM, come on!
2點06分 無聲氣

搵我巴好耐無見

翻咩工
睇死佢今日都冇
* ‘QUICKSILVER’, ‘SCARLET WITCH’, ‘CABLE’ are only available to acquire in new World Boss Stage.

* The Way of leveling up & upgrading for ‘QUICKSILVER’, ‘SCARLET WITCH’ is the same with Current World Boss.
* The Way of leveling up & upgrading for “CABLE” is the same with “Jean Grey”
* ‘QUICKSILVER’, ‘SCARLET WITCH’, ‘CABLE’ are only available to acquire in new World Boss Stage.

* The Way of leveling up & upgrading for ‘QUICKSILVER’, ‘SCARLET WITCH’ is the same with Current World Boss.
* The Way of leveling up & upgrading for “CABLE” is the same with “Jean Grey”

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞