[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(11) sc班友放夠暑假未?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

HKisDy!ng主會收人~現收最高杯4600+
或自問係非常活躍既玩家都收(入clan請注明)

我地不時有內戰比大家dying既朋友仔玩下,
都會開台,有興趣可以睇下我地twitch以前既比賽:www.twitch.tv/lois0209

係咪應該課左佢

係咪應該課左佢

抵課
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/04/191619_fe9c05d9f499250c991622caa8d35d12.jpg[img]
係咪應該課左佢

呢個可以話最抵課既OFFER,想快D上分可以課
今日無啦啦扣咗我17盃,明明今日只係打2v2

係咪4017跌到4000

Exactly 點解?乜事?

賽季完左就會重置去番4000分
以前拎住11本 11/9/5/2 ,努力、認真d就上到5200
如今12本 12/9/6/2 全盡奶力都只係掂到4600,4300開始個個12本 13/10/7/3
試過打足4粒鐘只係升左30盃
SC仲會唔會諗點樣處理呢個惡劣既天梯環境
好似4000盃 至 4900盃,升盃已經變得毫無意義,想升盃必須拎住接近全max既卡牌

係? 上咗4000+無幾耐唔知
見人地41xx唔使reset🤔

無嘢啦

無嘢啦

啱啱裝game開始玩
d寶箱滿咗會唔會用石開,定等下算?

等時間過👍

石留返佢
平時儲錢為上
唔好買史詩以上既卡
唔好亂升卡
記得留個金箱訓教開

明白
我而家錢獎勵到上限,箱位又滿,純粹打嚟練下

如果對面出騎士應該點應對?成日比騎士掃哂。

另外對方係電腦操控定真人嚟?
新post:[url][I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名 https://lihkg.com/thread/387154/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]
有tg group嗎?長玩的

我頭先開咗個tg gp 歡迎大家加入 講咩都得
https://t.me/joinchat/DyfORUMnEhkfBW6PklK53Q

好似係第一個tg gp 唔計公會個d
啱啱裝game開始玩

等時間過👍

石留返佢
平時儲錢為上
唔好買史詩以上既卡
唔好亂升卡
記得留個金箱訓教開

明白

騎士都掃得哂
有無亡靈?
啱啱裝game開始玩

等時間過👍

石留返佢
平時儲錢為上
唔好買史詩以上既卡
唔好亂升卡
記得留個金箱訓教開

明白

騎士都掃得哂
有無亡靈?

係王子先啱
而家用咗亡靈就好啲
啱啱裝game開始玩

等時間過👍

石留返佢
平時儲錢為上
唔好買史詩以上既卡
唔好亂升卡
記得留個金箱訓教開

明白

騎士都掃得哂
有無亡靈?

係王子先啱
而家用咗亡靈就好啲

加油,呢隻game最緊要有耐性
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
新post:[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名 https://lihkg.com/thread/387154/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區

又有新人加入
GodLikeHK (前HKGolden2)
#8PR92G9Q

咩都盃數都可以,活躍最緊要。多捐,求卡
捐卡要求每星期最少100張(7階以下無限制)
部落戰要求每人最少10盃。每週保證Lv 10 部落箱。(有人CARRY)

me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞