[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(11) sc班友放夠暑假未?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有無人今朝狂斷線
利申 csl
有無人今朝狂斷線
利申 csl

學生返學日
入唔到game
load停咗喺50%
有冇人一樣

我都係
入唔到game
load停咗喺50%
有冇人一樣

我都係

入到game 可以開始unlock箱 但開唔到箱
入唔到game
load停咗喺50%
有冇人一樣

我都係

ios?
入唔到game
load停咗喺50%
有冇人一樣

我都係

ios?

android
csl台
11點左右正常返
[quote]入唔到game
load停咗喺50%
有冇人一樣

我都係

ios?[/quot
好似係今朝有問題
張超騎係咪下星期先正常unlock?
新人一問
玩log bait deck fireball lightning rocket 應該點揀
新人一問
玩log bait deck fireball lightning rocket 應該點揀

我會Rocket
新人一問

我會Rocket

有冇話咩原因rocket 好d?
Ramp Up用MK場場3冠9勝 多數NREF ~ 屈到仆街
隻 game d活動垃圾到
淨係數識2,3倍水
Ramp Up用MK場場3冠9勝 多數NREF ~ 屈到仆街

大部份有名既youtuber都話隻野其實唔係真係咁op....
講緊係可以7水以下完美解到

大部份有名既youtuber都話隻野其實唔係真係咁op....

騎士都解到
隻 game d活動垃圾到
淨係數識2,3倍水

好好玩wo

騎士都解到

單攻冇support梗係易守
但實際用黎反推真係一流
後面電法冰法
公會:東頭灣道22號
公會分數接近40000
收會員2位,要求:>3800 盃
Tag: #28PU28C8
Click this link to join my Clan in Clash Royale!
link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=28PU28C8&token=ad2k4rfa&platform=iOS

騎士都解到

實際用黎反推真係一流
後面電法冰法

標準係?

騎士都解到

實際用黎反推真係一流
後面電法冰法

標準係?

就係嗰9勝 ramp up?
點解d人2v2咁廢
成日帶野豬冰法亂咁黎
根本無力 比人炸一炸骨仔圍一圍都化灰
見佢地搏晒老命落牌 但幫唔到手既
有語音實鬧到佢del game
點解d人2v2咁廢
成日帶野豬冰法亂咁黎

2v2 casual玩既咁認真做咩
點解d人2v2咁廢
成日帶野豬冰法亂咁黎

要2v2想唔跌杯拎冠啫
場場比d咁既人晒時間
就算跳game都跳餐懵
點解d人2v2咁廢
成日帶野豬冰法亂咁黎

要2v2想唔跌杯拎冠啫
場場比d咁既人晒時間
就算跳game都跳餐懵

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞