[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(11) sc班友放夠暑假未?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇a6 recomend deck n年冇打 課埋金都係得一張電磁炮legendary

箭 火球 女武 火槍手
哥布矛 水塔 飛筒 加農炮
我分手用呢套上到 A10
上到a9將 哥布矛 轉 哥布大隊 就ok
每日開3次箱都玩到

飛筒=3cost 哥布?
有冇a6 recomend deck n年冇打 課埋金都係得一張電磁炮legendary

箭 火球 女武 火槍手
哥布矛 水塔 飛筒 加農炮
我分手用呢套上到 A10
上到a9將 哥布矛 轉 哥布大隊 就ok
每日開3次箱都玩到

飛筒=3cost 哥布?

哥布林飛筒
The HK Empire
#8LVY2YQ8

全新部落,邀請各位活躍玩家。多捐卡和請求卡片就可以,大家齊齊快速升盃。每週保證Lv 10 部落箱。

部落成型後會不定期設聯賽,俾各位交流切磋,歡迎大家加入。

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=8LVY2YQ8&token=pdbrzxbw&platform=iOS

新手 得1032盃 經常上線
收唔收

可以,咩名?

Bubble gun

我踢人比你入,你幾點入

已暫停set低limit同踢左個,你盡快入啦巴打
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=8LVY2YQ8&token=pdbrzxbw&platform=iOS

而家先睇到
爆曬人
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
開左個新Clan
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢
The HK Empire
#8LVY2YQ8

全新部落,邀請各位活躍玩家。多捐卡和請求卡片就可以,大家齊齊快速升盃。每週保證Lv 10 部落箱。

部落成型後會不定期設聯賽,俾各位交流切磋,歡迎大家加入。

新手 得1032盃 經常上線
收唔收

可以,咩名?

Bubble gun

我踢人比你入,你幾點入

已暫停set低limit同踢左個,你盡快入啦巴打

而家先睇到
爆曬人

下,有位wo

入左啦
新手一問 有咩方法對付熱氣球
D人飛龍加熱氣球 好難搞

火槍
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失,二會迷路,三會迷途,四會迷踪
各招收新成員加入.
歡迎中意吹水,交流遊戲,同其他公會玩友誼賽既大家加入
500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
如果申請唔到公會,歡迎telegram我:nothisid
新手玩左三日,依家2000盃
但唔熟d卡,仲用緊好低階既deck
7階競技場或者以下,有無咩卡or deck 特別強

放坦去最前排擋飛龍,例如:騎士
再放弓箭手或者蚊係後面濺射唔到既地方
注意放蚊既話要放係氣球前方,否則會推氣球去塔
我見氣球放隻重甲之後大電
多數電到前坦後援

預判,之後笑鳩對面
多數電到前坦後援

預判,之後笑鳩對面

放個氣球就呃到對面9水
多數電到前坦後援

預判,之後笑鳩對面

放個氣球就呃到對面9水

我講有援個陣
多數電到前坦後援

預判,之後笑鳩對面

放個氣球就呃到對面9水

我講有援個陣

咁你預判咩?
多數電到前坦後援

預判,之後笑鳩對面

放個氣球就呃到對面9水

我講有援個陣

咁你預判咩?

第3隻援
2隻平手3隻當賺
用開巨人骨召 如果對面有地獄塔/地獄龍 就好難攻入去
用擴工骨召 會唔會好d?

但骨召都要有坦係塔前先做到有效傷害

個寶箱bug左要點搞好 禁極打開都無反應

咁都係巨人骨召算
新手玩左三日,依家2000盃
但唔熟d卡,仲用緊好低階既deck
7階競技場或者以下,有無咩卡or deck 特別強

依家用緊 飛龍寶寶,熱氣球, 火砲手 ,骷髏軍團 ,萬箭齊發 ,哥布林投矛手 , 2費既電擊法術.哥布林飛桶 .
本身用哥布林小屋,但覺得好似無咩影響力,換左電擊法術.
依家覺得飛桶好似好垃圾,成日扣唔到幾下塔就死曬,換迷你皮卡會唔會好d

咁都係巨人骨召算

基本上大怪對地獄塔,係打2倍水時間
前兩分鐘完全埋唔到塔,地獄塔幾時NERF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞