[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(11) sc班友放夠暑假未?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
用開巨人骨召 如果對面有地獄塔/地獄龍 就好難攻入去
用擴工骨召 會唔會好d?

但骨召都要有坦係塔前先做到有效傷害

咁都係巨人骨召算

基本上大怪對地獄塔,係打2倍水時間
前兩分鐘完全埋唔到塔,地獄塔幾時NERF

我分身都改左地獄塔防守
遇石熔石遇人熔人

減血la屌,我個石人未行埋去無左一半
放大電又on9俾細兵圍

唔放水塔打撚,有時仲有埋地獄龍

咁都係巨人骨召算

我分身都改左地獄塔防守
遇石熔石遇人熔人

放大電又on9俾細兵圍

減血應該唔會,要KEEP住大電唔爆都唔得多
但攻速同TARGET速度要減啦,用刀哥/3蚊擋都係俾地獄塔殺埋隻坦

咁都係巨人骨召算

我分身都改左地獄塔防守
遇石熔石遇人熔人

放大電又on9俾細兵圍

減血應該唔會,要KEEP住大電唔爆都唔得多
但攻速同TARGET速度要減啦,用刀哥/3蚊擋都係俾地獄塔殺埋隻坦

地獄塔好少血已經夠殺石人
新手玩左三日,依家2000盃
但唔熟d卡,仲用緊好低階既deck
7階競技場或者以下,有無咩卡or deck 特別強

依家用緊 飛龍寶寶,熱氣球, 火砲手 ,骷髏軍團 ,萬箭齊發 ,哥布林投矛手 , 2費既電擊法術.哥布林飛桶 .
本身用哥布林小屋,但覺得好似無咩影響力,換左電擊法術.
依家覺得飛桶好似好垃圾,成日扣唔到幾下塔就死曬,換迷你皮卡會唔會好d

搵小比卡做防守都好
唔洗咁多進攻手段

咁都係巨人骨召算

大電、細電、電法
再唔係搵哥仔頂吓血
地獄塔難玩過石頭人
青龍石唔怕地獄棒啦
係要睇成個配搭
即係自閉桶騎士個套低水配地肉棒威力守石頭先大d 有冰屎騎士細兵協防
開左個新Clan
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢
玩左個零禮拜
卡左係A6
不停1700/1800分上落
有沒好用卡組推薦
隻game好好玩停唔到手

依家用緊 飛龍寶寶,熱氣球, 火砲手 ,骷髏軍團 ,萬箭齊發 ,哥布林投矛手 , 2費既電擊法術.哥布林飛桶 .
依家覺得飛桶好似好垃圾,成日扣唔到幾下塔就死曬,換迷你皮卡會唔會好d

搵小比卡做防守都好
唔洗咁多進攻手段

試左幾場,都係和局,無左飛桶,得番熱氣球做攻城手段,攻擊性好似唔夠

搵小比卡做防守都好
唔洗咁多進攻手段

試左幾場,都係和局,無左飛桶,得番熱氣球做攻城手段,攻擊性好似唔夠

飛筒我用來呃箭雨之後出哥軍咬人
公會:東頭灣道22號
Clan Score: 39600
收會員1位,要求:>3800 盃
Tag: #28PU28C8
Click this link to join my Clan in Clash Royale!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=28PU28C8&token=ad2k4rfa&platform=iOS

會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
玩左個零禮拜
卡左係A6
有沒好用卡組推薦

玩多一個月再講
玩左個零禮拜
卡左係A6
有沒好用卡組推薦

玩多一個月再講

做咩破壞人地美好既開始
btw一開始亂玩都得 收啱卡就可以
玩左個零禮拜
卡左係A6
有沒好用卡組推薦

玩多一個月再講

做咩破壞人地美好既開始

見到13級皇巨先算係體驗到遊戲
玩左個零禮拜
卡左係A6
有沒好用卡組推薦

玩多一個月再講

做咩破壞人地美好既開始

見到13級皇巨先算係體驗到遊戲

唔係11級豬咩
玩左個零禮拜
卡左係A6
有沒好用卡組推薦

玩多一個月再講

做咩破壞人地美好既開始

a6上a7 10戰8勝
收會員1位,要求:>3800 盃
Click this link to join my Clan in Clash Royale!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=28PU28C8&token=ad2k4rfa&platform=iOS

Push
開左個新Clan
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失,二會迷路,三會迷途,四會迷踪
各招收新成員加入
歡迎中意吹水,交流遊戲,同其他公會玩友誼賽既大家加入
500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
實力不區,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
收會員2位,要求:>3800 盃

Push
入唔到game
load停咗喺50%
有冇人一樣
入唔到game
load停咗喺50%
有冇人一樣

重裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞