[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(11) sc班友放夠暑假未?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
迫擊炮得一個好處
就係升卡易升
對手識守唔攻就好易打和

無錯 玩得多會悶 套牌
迫擊炮得一個好處
就係升卡易升
對手識守唔攻就好易打和

無錯 玩得多會悶 套牌

石仲悶
唔係壓勝就迫和

最後20秒放粒係塔邊石,之後對面講gg之後和左完場
迫擊炮得一個好處
就係升卡易升
對手識守唔攻就好易打和

無錯 玩得多會悶 套牌

石仲悶
唔係壓勝就迫和

迫擊炮咪一樣
一係就好易打 一係就和
GodLikeHK (前HKGolden2)
#8PR92G9Q

咩都盃數都可以,活躍最緊要。多捐,求卡
捐卡要求每星期最少100張(7階以下無限制)
部落戰要求每人最少10盃。每週保證Lv 10 部落箱。(有人CARRY)

唔夠盃可留名講
啱啱裝game開始玩
d寶箱滿咗會唔會用石開,定等下算?
啱啱裝game開始玩

等時間過👍
啱啱裝game開始玩

等時間過👍

石留返佢
平時儲錢為上
唔好買史詩以上既卡
唔好亂升卡
記得留個金箱訓教開
迫擊炮得一個好處
就係升卡易升
對手識守唔攻就好易打和

無錯 玩得多會悶 套牌

石仲悶
唔係壓勝就迫和

迫擊炮咪一樣
一係就好易打 一係就和

我要嚟升天梯啊 升左上去先講悶唔悶啦
迫擊炮得一個好處
就係升卡易升
對手識守唔攻就好易打和

無錯 玩得多會悶 套牌

石仲悶
唔係壓勝就迫和

迫擊炮咪一樣
一係就好易打 一係就和

幾多分
迫擊炮得一個好處
就係升卡易升
對手識守唔攻就好易打和

無錯 玩得多會悶 套牌

石仲悶
唔係壓勝就迫和

迫擊炮咪一樣
一係就好易打 一係就和

幾多分

迫擊炮得一個好處
就係升卡易升
對手識守唔攻就好易打和

無錯 玩得多會悶 套牌

石仲悶
唔係壓勝就迫和

迫擊炮咪一樣
一係就好易打 一係就和

幾多分

乖乖地升lv好過
開左個新Clan
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢
發覺賽季箱次次都會俾隻用開既傳奇你揀 幾好 不過其他卡全部都係垃圾咁濟
發覺賽季箱次次都會俾隻用開既傳奇你揀 幾好 不過其他卡全部都係垃圾咁濟

我無傳奇囉

我無傳奇囉

我次次都有喎

10張骷軍
3598盃 有無clan有空位收呢
Clash Royale連唔到fb,幾日係咁,有無人有一樣情況?
今日無啦啦扣咗我17盃,明明今日只係打2v2

你係咪手錯按左次普通

幾多分呀

係咪4017跌到4000

reset

reset

所以我都問佢幾多分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞