RTX4090 事件, 黑店總合表

382 回覆
620 Like 23 Dislike
佢 ig 話一直都標 39999,但事實琴日係有標過 17000
坐地起價本身就係反映需求
不過經濟本身就冇講道唔道德嘅
係我角度
賣假野,水貨當行價賣,二手當全新呢d先叫黑店

其實price.com一向最平果幾間問佢一定係冇貨
貴果d比你都唔會買

上面話店主唔想賣先set咁高真係睇你信唔信

但點解你又唔問平時price.com 有d鋪專登set低價過人又冇貨賣係咩心態
香港X670E extreme得頭第一水,之後都無。 利申:用緊
真心黑到伏
買黎做乜
誠乜撚信,你本身同佢有deal有contract然後佢反你價?笑撚死人
有店舖店員指近一兩日多了客人問價,包括本地人及內地人,但指多數人是問價為主,更指今早「一張4090都未賣得出」。

抵啦
你邊撚個呀屌你老母
嬲撚到
你條撚樣起晒鋼做乜尻見你成隻狗咁見人唔認同你就係度亂尻咁吠好肉酸打手收左錢做野? 睇吓你啲負皮數先啦柒撚到 依家冇人想理你啊
我真係好care d負皮呀

佢覆我,我覆番佢都唔得咪撚上上連登啦傻閪

你唔撚想理,而家我屌柒你條傻鳩咪撚覆添啦,走啦傻鳩
駁唔撚到係度講埋d小學雞嘢 屌你問你乜撚誠信呀,家下老奉要原價賣比你呀傻鳩? 拎張contract出黎再講嘢啦

呀屌你咪撚覆呀
而家係你需要買卡俾錢人洗,又唔係人地主動搶你錢,貴嘅你可以唔買姐,香港地買賣好自由
打機係必需品?你唔係毒L到上腦啊,死窮鬼送多幾轉外賣咪搵到囉,加嗰一千幾百蚊就嘈喧巴閉,笑4
一張都賣唔出入哂嚟發癲好嬲好嬲
正面回應好唔好
但你點知代理出咩價,除非你都做緊呢行又有份入。
道理喺你到 真係唔洗驚
不如你講你做邊間 叫大家一齊幫襯你
悠二有講
今次油耳或成為最大然家
I see. 代理加左,舖一定跟代理加,唔可以話之前入左貨而繼續平,你唔跟,代理發現左,可以取消你零售既資格,唔再比貨你。
除咗屈打手,你地班傻鳩仲有咩理據

唔撚啱聽就打手,咪撚上網番去搵老母呵啦
加幾千嗰啲唔關代理事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞