我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,求助解答 ( 66 ) - Yujihw砌機List 14代出了+8000人

1001 回覆
17 Like 14 Dislike
連法奧都down埋
冇返過貨 香港代理冇入

不過我可以問下
多謝悠ching
咁樣
1 x Intel® Core™ i5-13500 BOX 聯強行貨
價錢:$1,860

1 x [11月優惠]Gigabyte B760M DS3H AX DDR4 LGA 1700 Micro-ATX
價錢:$979

1 x [11月優惠]Kingston Fury Beast 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16 (砌機減$200)
價錢:$699

1 x [11月優惠]ADATA LEGEND 850 1TB Gen4x4 M.2 2280
價錢:$419

1 x [優惠]FSP HV PRO Series 550W 80 Plus Bronze ATX 3.0
價錢:$319

1 x Tecware Flatline Mini Tempered Glass Micro-ATX - White
價錢:$349

1 x [11月優惠]Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$125

1 x Microsoft Windows 11 Home 64 Bit 中文繁體版 OEM
價錢:$989

1 x LG 27GR75Q-B 27" 2K IPS 165Hz 1ms G-Sync® Compatible Gaming Monitor
價錢:$1,999

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $7,818
https://www.faroll.com/customize#NDQ0MSw1MjgxLDUzNTMsNTM2NCw2Mzg5LDYzOTQsNjQzOCw2NzAxLDc4MA
你要唔要部野好高容量
笑左
你竟然唔係推giga
有既 可以同客服講就得
可以做執粒優惠
而家應該好d
悠巴有冇NAS做緊優惠有冇推介
今日問左 應該會返
預12月
真架?幾時有?
係咪唔會有3060 12G
一陣會覆到
下星期一開始我會搞一連串black friday 優惠
如果有咩想要 可以同我講定
i7 8700k
應唔應該換14代intel ,主要用途打機,睇落13代同14代效能分別唔大。

純粹想換野, 所以仲諗緊應唔應該換。
性能差距都有d大
算係值得換既
13/14代差距唔大
如果價錢差唔多咁咪有新買新
thx 咁我等番貨
個11月優惠加150轉a620m 有wifi係個網到要點樣禁
係唔係搞掂左了
有用外置hdd, 等緊你嗰啲ssd特價 一次過砌機
g34wqc a 點睇
想問下咁樣係咪死SSD?
如果係,要換番呢隻定其他都得?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞