劉細良:村上春樹依d左膠快d飛去巴勒斯坦做人盾支持哈馬斯

121 回覆
83 Like 42 Dislike
難得既高質會員
即刻搵黎睇下先
呢一跌非同小可

跌倒後腦撞地,已經痴撚咗線
港大利銘澤堂兩非本地宿生凌晨時份遭騷擾 3宿生被處分逐出舍堂 內地本科生聯合會:事件屬「校園霸凌行為」
https://lih.kg/yaFKLpX

柒仲要發惡嗰隻
同而家一樣
咁我真係唔會睇晒所有資訊喎,我有認喎
但你柒完唔應,仲要而家背棄中共制度喎,搬夠龍門未?
巴人不嬲係班契弟黎
約旦收留佢,俾一半國會議席佢,佢攪人哋國王
黎巴嫩收留佢,佢攪到人地內戰
科威特出錢撐佢,佢支持伊拉克打科威特
沙特出錢出人幫佢,佢同人哋死敵伊朗稱兄道弟
咁契弟嘅民族你地慢慢幫
咁你既諗法, 係咪目的為左要停戰, 一次過殺光晒所有人(不論男女老幼)
全天候滅族就世界和平???
但今次你又衰一樣既野喎
你又唔認喎响到死兜喎
我講到明get咗錯誤資訊就唔得,
你柒完深潛,而家唔撐中共又得,肉酸到呢?
你而家有講咩
你話我keep住更新資訊呢啲林作式理由咋喎
咁你柒完深潛我有無講錯?答都唔敢答喺度遊花園
個問題就係啲人會用,而且就算高牆正確都會幫蛋就死多錢重,例如樓上話村上原意係指系統,但家陣以巴又算唔算系統問題?主權國,以巴分治咪又係系統問題
好癲 誤解完人地
仲問人地有冇答自己問題

哪裡來的自信
首先你要明何為自信
自信唔係個個人都應該有
點解要將正面看作負面?
閱讀理解問題x以為自己好醒
Decontextualized 咁去解

其實笑緊你自大
不過反正真正對象唔係同你講
你喜
你連自信同自大都分唔清

仲要要去批評人,會唔會欠缺說服力

你明顯係撩交閙或有目的

唔好意思,我唔會再覆你
你連基本閱讀理解都做唔到就收檔啦

柒左咪潛,冇人識你同記得你,就好似你最初既留言一樣弱智
佢地係咪上左年紀,俾政權label做恐怖分子就大奸大惡
當年都有班香港人俾政府話係恐怖分子,班垃圾左膠(包括劉細良)就即刻割席,咁撚聽政府話都移民唔知做乜9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞