男拔生曾憲哲尋回 母:兒8日憑意志力和喝溪水求生 脫衣因知著濕衫會生病

283 回覆
21 Like 119 Dislike
我唔明白。點解咁細嘅地方都可以走唔到出黎。行高少少望下周圍有冇咩建築物,有就一直行過去咪得囉
因8日期間佢都唔係山到
最後先番上去扮比人搵到
唔好玩啦,飲少少就冇事,八日都飲呢啲水咁都冇肚瀉
飲溪水會死架..第一日都知
因為佢根本冇喺座山度,去撚咗人哋屋企
龍舟隊 應該操得好fit 捱得起
有乜撚榮耀? 佢覺得搞到咁好榮耀? 痴撚線
成事件就通晒
我覺得未必,佢屋企應該有D勢力
點解連底褲面褲鞋都唔要?赤腳係山到點樣行7日?
佢老母facebook作篇文都柒過人
好心用chatgpt算啦

親愛的朋友們,

我們以父母的身份,衷心地向你們表達我們的感激之情。這段時間以來,你們給予了我們無比的協助和支持,讓我們得以重新團聚,這對我們來說意義非凡。

首先,我們要感謝所有參與搜救行動的救援人員。你們冒著生命危險,毫不猶豫地投入到搜救工作中,不分昼夜地搜索,直到終於找到了我們的孩子。你們的專業知識、勇氣和毅力是我們能夠重聚的關鍵。你們的努力讓我們感受到無盡的希望和溫暖,我們將永遠感激你們的奉獻。

同時,我們也要感謝所有志願者和社區成員,你們在我們最困難的時刻給予了我們無私的援助和關懷。你們的支持讓我們感到無比的溫暖和力量,你們的善良和友愛讓我們深深感受到社區的凝聚力。無論是提供物資、提供安慰的話語,還是為我們祈禱,你們的善舉對我們來說都意義重大。

在這個特別的時刻,我們想向所有關心和關注我們的人們表達我們的謝意。你們的關心和祝福給予了我們無盡的力量和支持。你們的善意和關懷讓我們感受到了無比的溫暖,我們深深感激你們對我們家庭的關愛。

最後,讓我們一起緊握手中的手,共同面對未來。我們要一起努力,讓這次的經歷成為我們成長和凝聚的契機。讓我們一起守護我們的孩子,為他們創造一個溫暖、安全的環境。

再次感謝你們所有人的無私奉獻和關懷。你們的愛將永遠在我們心中。願你們的生活充滿幸福和祝福。

衷心感謝,

(父母名字)
咁唔通點 同一樣情況你會點做?
琴日個訪問,有晒稿
仲要睇落一啲都無關心個仔
慢慢做埋訪問先
根本痴撚線
山棯
http://hk-wild-fruits.blogspot.com/2014/09/?m=1
當年文革走難行山落嚟時就係食山棯
老高原來有拍netflix
而家邊個唔知
上山玩mon hun 升完飛雷龍裝就出返黎
Google 唔到黃大仙老鼠田坑
其實喺邊
鞋同底褲點濕都冇理由唔著啩

可能佢件校服全套俾人拎走去賣
原味男拔連底衫褲加鞋襪
係咪有好多老鼠?
我真係好想質詢佢老母
搞咁多野又有西水係馬鞍山都返唔到屋企 邊有可能
仲有老母好似一早知個仔無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞