男拔生曾憲哲尋回 母:兒8日憑意志力和喝溪水求生 脫衣因知著濕衫會生病

283 回覆
21 Like 119 Dislike
我見大輋村行上小小就係
不過唔知點解係叫黃大仙
啲食屎記者唔係話野果咩
似係會出書開講座分享 正能量up
想知佢屙屎用咩抆屎
返緊學lunch time 比人老笠?
平時肯定無人關注佢,學校又唔出色,出此下策,洗唔洗特首落嚟同你講兩句
岩岩沖完涼 成身濕 全裸咗一陣 都頂唔順 點撚樣9號風球+黑雨下無水無野食全裸 海軍陸戰隊都頂唔住喎
Moving 異能
喂老母老母 可以收得皮未呢? 你個十七歲仔又冇穿冇爛 日日講奇蹟奇蹟做乜撚 係咪要搞籌款
同性友人個個最似
常識咪係唔好咩都唔帶就上山/落番山
只要開頭加一句「收到可靠消息」就會有人信
屌仲整齊過我個頭
咁都係有約炮紀錄姐,無實際證據喎
無當場斷正 係無既
啱啱收到可靠消息:曾憲哲當日是跟另一名 男子上山,兩人在山上作出「野裸」行為並 拍照,期間2人有性交(這是同志圈來近年 盛行的行為)。在發生性關係及完成拍攝 後,其中一人把曾的衫褲拿走並到附近找水
源清洗身體,後來友人亦迷路,和曾失聯。 曾因沒有衫褲只能一直在草叢等候友人把衫 褲拿回來,但後來事件搞大了,友人不敢把 真相說出來,因曾還未成年,以免自己被追 究,曾亦害怕把此事說出來會被檢控。他的 同性友人是恆生管理大學工商管理三年級
生。以上所說可在曾的手機查証
其實間唔時都有失蹤人口,點解今次呢個17 碎男拔會搞到咁大件事?
所以應該一早知佢冇事係去咗同學屋企玩
驚你哋啲人篤爆佢講大話
睇老母講野差D以為個仔係遇到意外先流落荒島
有常識都唔會無啦啦走去深山
如果失蹤多幾年就變泰山
你條弱智自己一開始話問題唔大
跟住先加個荒生野嶺條件落去
咁你姐係承認條件嚴苛先迫不得已去飲啦
咁都叫問題唔大
咁樣兜肉唔肉酸啲呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞