男拔生曾憲哲尋回 母:兒8日憑意志力和喝溪水求生 脫衣因知著濕衫會生病

283 回覆
21 Like 119 Dislike
果仔揾到西水飲但馬鞍山都落唔到黎正傻西
其實個重點係 一開頭講到好似個仔睇唔開上山自殺咁
但事實係 一個咁撚有求生意志嘅人點會想自殺
要check下佢屎眼入面有冇其他人DNA
但咁乾淨應該check唔到乜
其實你所講嘅嘢機會率好細 唔係個個人都會有咁嘅反應囉
但問題係圓謊圓到咁假
全城人懷疑 都一樣好柒
希望快啲有人出嚟爆多啲料
每次有咩問題諗唔明
貼呢張圖出黎
即刻通晒
2人有性交(這是同志圈近年盛行的行為)
搵到山洞都叻仔啦
我嘅意思文中話在曾手機查証,係佢無帶電話係身,點進行文中嘅性愛拍攝
應該講緊短訊約炮紀錄囉
佢無帶姐 對方有帶咪得 人地拍佢姐嘛
仲有對鞋
乾翻再著點都好過繼續赤腳啦
香港有幾大呢?? 8日點都行到落山呀??

如果係真,就真係高分低能
諗起breaking bad
出現喇
對連登仔嚟講,咩都唔難
落地下滾兩下咪得囉
山上8日,地上千年呀
我個人終合分析

1.個靚仔一心係想死,但係無勇氣自殺
2.佢老母迫得佢好西利,完全無體諒過佢
3.男拔,佢唔係on9仔,又唔係弱智,心諗仲叻L過你D連登仔
4.我肯L定條仔見到or聽到佢頭殼頂D直昇機,佢全裸企起身一定有人睇到,但佢選擇唔企起行,lei埋係草叢
5.佢一定有零用錢,佢唔係第一日失蹤就走上山,佢當時仲係石門玩玩食食唔返屋企,熄左電話,咁就解釋到點解佢8日仲生存到
6.玩到無晒錢又唔想搵同學接濟就走上山是旦搵D小徑絲帶路行下
7.佢係有飲溪水,但一定唔係day1開始飲
8.佢尋死既堅持(死都唔落山既堅持)都係強,我既睇法係,你邊度行過黎,邊度返轉頭未得,佢係唔行
9.身上無傷

地勢分析
佢身處既老鼠田坑,週邊有幾個唔高唔低既山遮蔽(見紅圈),的確會導致佢睇唔到小壢源既高樓大廈,以為自己入左陳同佳同名「深山」

仍然係謎題...
點解要全裸? 你扭番乾件衫放下就乾嫁啦,咁多蛇蟲鼠蟻搵件衫包下瞓下都好
陳彥霖咩?

我剩係諗到陰謀論, 全裸係用黎報復同嚇屋企人
睇過地圖 其實根本唔近黃大仙 點解有線會報黃大仙
連登神探快啲出嚟
因為冇可能著住啲唔濕 唔污糟嘅衫褲穿哂橋
近年性交,往年肛交
神蹟都係人創造出黎
快啲聯絡健力士去申請世界紀錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞