[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (74)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實腳腫拎d位出黎炒都得啦
後備勁多人,Gerbig奶廉入唔到決選,唔似今年個陣咁薄
係喎
但有得揀就bkk好過印度啦
想屙咩
買港超版權好過啦
本身覺得今屆亞運隊無2018個屆咁有睇頭,個時樂仔龍仔傑仔晉銘呢堆都幾好j反而今屆入到四強
Gerbig當年好似受傷冇入選
呢球肉酸啫 未去到港甲化下話
徐記港超最強右閘啦
上屆啲超齡狀態無今年咁好 上屆根本虐老又多傷
有聰哥
大廚呢啲米芝連級數,梗係主辦單位出頭等機位加五星級酒店邀請佢去
上屆未必需要列斯奧同嘉緯
【屠門神近況🙌🏻】

屠門神效力日本JFL 球隊鈴鹿得分者都接近大半年時間,每一日都200%全程投入去爭取首次登場機會💪🏻

屠門神表示隊中連同佢有3位守門員,而日本足球文化同香港唔同嘅地方係優先派本土球員上陣。而香港一簽外援就可以話係長期正選好唔同。所以要脫穎而出要付出更多努力去爭取正選。

如果睇練習片,版主覺得屠門神步法有更大進步,不論向前定回後步頭較以前輕盈。作為首位外流日本聯賽嘅香港守門員,版主都希望佢可以上演地標戰💪🏻

Gloves: Elite Aqua H Elite Sport HK
練習/比賽球衣: Y21 Football網上足球專門店
Boot: Mizuno Morelia Neo 4 Japan 萬成體育用品

為外流所有香港🇭🇰球員打氣💪🏻💪🏻

#屠門神 #屠俊翹 #JFL #日本足球 #Elitesporthk
#hkgoalkeeper #外流球員 #守門員

https://fb.watch/nAwDHGioOj/?mibextid=HCQPzM
今年胡晉銘同球霸未踢亞運前都係比人狂屌架喎
係呀佳算狀態好(不過港隊入唔到波)
唔知咩事胡銅同球霸兩個踢亞運上晒身咸魚翻生
風車佬成撚日華人華人 要俾機會華人
之後自己揸fit 就選2件西班牙老野入隊
至少熱身賽都有得踢
如果佢JFL有得踢
中國輝保羅家榮呢整應該踢到J1
陳嘉豪肥袁應該夠班踢J2
晉銘同球霸 呢啲年紀唔太大嘅超齡球員 ,值得用亞運名額幫佢哋操返起

操返起就可以幫到一隊
晉銘季初嗰態真係好差
有班人一向盲反徐
如果連廢屠level出去畀人教下都真係可以有進步
證明香港啲龍門教練真係唔掂
冇得點踢
香港啲龍門教練真係唔掂
盲反好正常姐
每個人睇波都好有bias
最重要都係唔好講人屋企講race
球場上屌多d反而可以學下handle 壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞