[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (74)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Ching你會唔會扯得有啲遠
我只係覺得米高踢港隊正前可能比牙佳更適合
又冇話佢唔應該入選,更加冇質疑佢嘅態度
覺得佢能力不足唔等於我反佢
Btw而家中甲一場仲有幾皮獎金咁fatfat咩
咁本土出品嚟睇合格有餘嘅
但係去到國際賽 就見到佢傳波 走位嘅不足 港隊又冇咩供應比佢執雞
米高勝在歐洲青訓 又有身型 控傳斬勁過佳 似乎擺喺下把波居多嘅港隊有用啲喎
冇得唔出
尋日先踢完九十分鐘
條友真係鐵人
可以舉以色列國旗
不過唔知洗唔洗申請/攞唔攞到入場
廣告代言哩D明禎BB重屈過早幾年傑志
米高真係大把世界嘅
只係覺得今年佳值得更多尊重
係卡塔爾你想舉以色列旗
舉以色列國旗 佢地自動走場豬3:0
我驚佢地未走場 你畀人抬走離場先
到時滅咗國未
講下咋?
比保安抬走都還好 驚你比擔架抬走
West Bank食緊萬里望
黑箱車啦
屌 其實又咩好嘈 邊個有態表現好咪出邊個

有能者居之 就係咁簡單
申請死亡證

【 2023-24年度足總盃 】
中國香港足球總會在2023-24年度將舉辦足總盃,賽事以單淘汰形式進行。參賽球隊以抽籤決定對賽隊伍,以2022-23年度足總盃晉身準決賽之球隊為種籽隊伍,直接晉身第二圈賽事。賽事抽籤結果和詳細賽程可參閱足總網站。

首場賽事將於10月14日下午3時假旺角大球場上演,由深水埗迎戰香港U23。

#HKFA #FACup #足總盃

又係住銅鑼灣柏寧
香港踢都要集宿?
因為今輪要作客,星期五就要飛去不丹
唔洗搭車麻
港會場倒數?
https://www.facebook.com/100064740090142/posts/pfbid028ZPKD4eHMyrmYfPZa4FsgEAQVa3aDKiXKRUZbUQEHUnocTQhSvJCZX7NuMvUk9y8l/?mibextid=HCQPzM

【泰國放天賜良機 | 國家隊帥位鬧劇】
----------------------
若六月 🇭🇰 港泰 🇹🇭 友賽臨尾,
那球證判 🇹🇭 泰國手球輸十二碼,
使 🇭🇰 香港逼和 🇹🇭 泰國的話,
也許就不會有如此 🇹🇭 泰國鬧劇。
.
😡😭👋🇹🇭🏆🏆🏆🏆🏆🏆🇯🇵
===============
蝴蝶效應、漣漪效應,
甚麼都好,明白就好。
.
😡😭👋🇹🇭🏆🏆🏆🏆🏆🏆🇯🇵
===============
若 🇹🇭 泰國隊六月在 🇭🇰 香港 🇹🇼 台灣皆不勝而回,
那即使其教頭保京(Pölking)多麼時來運到也好,
再使出其曼谷聯時代的賴死唔走也好,
亦應該保不住帥位了。

Too long入去睇
Kidchild 請石井啦
原來咁快就踢次回合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞