[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (74)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
已經冇晒am,垃圾惡晒永不錄用,除非平過其他選擇
廣東日之泉,佢嚟香港之前喺廣州踢咗幾年波
https://www.i-cable.com/%E6%96%B0%E8%81%9E%E8%B3%87%E8%A8%8A/%E6%B8%AF%E8%81%9E/166130/?utm_source=facebook_cable_news&utm_medium=facebook_link_organic&utm_campaign=share&fbclid=IwAR3Anen5PgKaxUJAwshNJlPeOoY7-ojf01xZJpQX67u1EoB5uTPiVPJ45LY_aem_Acs6ucyZuHZ9EW5IGn6eQ0k6BU7fxi9ecoyB9IT-5tqy7ZLPYnXMyspsIwJp3CoDY7k&mibextid=2JQ9oc
【有線新聞】啟德體育園指,未來五年會招聘2,000名員工。
體育園未來六個月會首先招聘約100個職位,2025年中前,共創造約2,000個職位,包括草坪維護及操作人員、活動及賽事日程管理員、啤酒桶操作技術員等,有半職及全職崗位,體育園希望更多港人,參與體育事業,培養人才,推動體育運動產業化,亦配合長遠發展,為2025年全國運動會做好準備。

啤酒桶操作技術員
咁點解唔喺廣州學廣州話
碼頭籠機操作員d fd嚟
想挖走家榮
咪即係啤酒妹
想問今季係咪無出到季刊?定我miss左?
啱啱執野見到上3季都有出
唔寫埋土庫曼球王嘅
足總到依家都未正式公佈足總盃賽程 tvb半個禮拜前已經爆響口
入唔到德轉個網應該點部署
台灣搵返白咖哩之後都勁返, 唔踢真係唔知
土庫曼球王踢友賽唔係road to the World Cup

應該唔夠人手搞
https://www.instagram.com/p/CyOYAzoPAoj/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
wyft.performance
.
🇹🇭Throwback to @gongzuknaaphaam visiting chonburi
全季唯一一次大雨到練波腰斬,你地就撞中左😂
Good photos good memories.
Thanks for the support🔥
請問各位師兄知唔知土庫曼十月友誼賽會對邊隊,我搵極都搵唔到information

因為11月港隊就會主場對土庫曼,所以都想睇吓佢哋踢成點
原來真係有諗過搵馬交踢友誼賽
詳情請睇牙廷vlog
金鳳
艾華啲普通話好笑到仆街
始終多數都唔係廣東省球員都係要學普通話架喇
9up勁過陳偉豪
搞個四角賽 港 英 日 支
一定場場爆
係咪跟佢學過野
唉 疫情期間都出到 估唔到咁樣斷左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞